Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam hacka na ten serwer patrzcie nizej!

kuligaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.polskiserverjbb.bnx.pl/news.php Potrzebuje na niego hacka taki co dodaje bron lub kase zeby ja kupic bo zeby tam miec bron lub kase trzeba pracowac i siedziec na serwie po kilkanasie h dziennie potrzebuje takiego hacka ktory jest dzialajacy o bana sie nie boje ale pasowalo by mi zeby dzialal bo jak znalazlem 1x t aki mod co dodaje to wyrzuca automatycznei ze serwera pomocy

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego.

Jeżeli nie działa pierwszy z brzegu cheat, to znaczy, że mają anty-cheata zrobionego na serwerze. A, aby dało radę zrobić jakieś obejście trzeba wiedzieć jak dokładnie działa owy system zainstalowany na ich serwerze.

Pozdrawiam, cxxus.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

spróbuj pospolicie s0beita, papryczkę.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Tak wlasnie na tym probowalem niema czegos innego ?

S0biet, jest najbardziej skuteczny choć są na niego anty-cheaty ;)

Nie ma praktycznie innego cheat'u na taką "skalę", także albo S0bek, albo poszukaj na rosyjskich stronach,bo tam jest dużo programistów robiących cheaty na RP-ki SA:MP.

Ale musisz znać dobrze rosyjski, robią oni tak dlatego ,że najwięcej serwerów role-play w sa:mp jest z Rosji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...