Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nowy komputer,a gra Battlefield?

Gonzalezer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka w tym tygodniu kupuje nowy komputer zastanawiam sie nad pewnym komputerem w moim miescie parametry wg.mnie sa okej ale chce sie upewnic czy gra Battlefield 3 i nowe beda dzialać na wysokich detalach nie musza byc ultra.Oto parametry kompa:

• Procesor = Intel Haswell Core i5-4430 QuadCore 64 Bit 3.0GHz Lga1150
  • Karta graficzna = Asus Radeon HD 7750 1GB DDR5 128BIT
  • System operacyjny=Windows 7 64 bit
  • Ilość ram= GoodRam 8gb 1333Mhz
  • Zasilacz.=Modecom Feel 500W

EDIT= Pomylilem sie z Ramem mam 8gb a nie 4 :P

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Myślę że płynie na średnich w FHD powinien dać rade.

to dobrze bo mam ekran fhd w domu..na srednich bedzie plynnie to spoko

Opublikowano

Jak podkręcisz procesor do 4,5GHz tak aby nie ograniczać karty graficznej powinno dać radę ^^

@edit

yyy... czekaj... :D O ile dasz radę podkręcić ;)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

dzięki wszystkim,kupuje kompa juz w tym tygodniu.Dzięki all :D

Opublikowano

Nie polecam kupować w sklepach komputerowych tak na miejscu dużo przepłacisz a w internetowych jak techplanet czy morele też ci go złożą a wyjdzie taniej i wydajniej + sredniawy zasilacz masz i tak trochę średniawą kartę jak na taki procesor do tego to co najmniej hd 7850/gtx 660 z hd 7750 to i3 sobie poradzi. ps .Zieleniec co ty pierd***** o ograniczaniu karty przez proca do hd 7750 to i3 jest nawet za dobry, do autora, tak wogóle to radzę się zapytać do odpowiedniego działu TEN NIE JEST O KOMPUTERACH tylko o bf 3 a też już tak :http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/

Opublikowano

Nie polecam kupować w sklepach komputerowych tak na miejscu dużo przepłacisz a w internetowych jak techplanet czy morele też ci go złożą a wyjdzie taniej i wydajniej + sredniawy zasilacz masz i tak trochę średniawą kartę jak na taki procesor do tego to co najmniej hd 7850/gtx 660 z hd 7750 to i3 sobie poradzi. ps .Zieleniec co ty pierd***** o ograniczaniu karty przez proca do hd 7750 to i3 jest nawet za dobry, do autora, tak wogóle to radzę się zapytać do odpowiedniego działu TEN NIE JEST O KOMPUTERACH tylko o bf 3 a też już tak :http://www.mpcforum.pl/forum/439-komputery/

Wiem,teraz juz wiem wybieram kompa z techplanet.pl ekipa forum mam nadzieje ze pomoze wybrac :D

Tamtego kompa nie kupuje co podalem wyżej juz pytalem faceta o wady...takie wady ze uhuhu...Techplanet i tylko ono.

Dzięki all.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...