Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ludzi do wspólnej przygody

Darilan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej :) Właśnie pobieram i instaluję grę. Szukam ludzi do rozpoczęcia wspólnej przygody z tą grą na nowym polskim serwerze. Nigdy w tę grę nie grałam, jednakże widzę, że nie bez powodu cieszy się ogromną popularnością.

Opublikowano

WoW nie spodziewałam się odzewu ;) Możemy coś wspólnie zdziałac. Jak macie jakiegos ts czy coś możecie na PW pisać.

Opublikowano

Mam 30lvl, ale dawno nie grałem więc jak coś to mogę pomóc w początkach ;D Bo samemu grac to nudno ;P

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Jeśli ktoś jest chętny do zagrania w Aion na polskim serwerze nich wpisze się tym temacie.

Tylko panowie proszę bez spamu, wpisujecie się a resztę rozmowy przenieście na PW.

Podpinam.

Opublikowano

Chętnie pograłbym w Aiona z kimś bo samemu grać pierwszy raz jest ciężko :) Jeżeli jest ktoś chętny niech pisze na PW a ja już ściągam :)

Mam TS3 jak coś ;p

Opublikowano

Właśnie pobrałem tą grę i liczę że ktoś będzie chciał ze mną pograć i mniej więcej pomóc mi opanować podstawy. Chętnych proszę na PW.

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia".

Opublikowano

Witam Ja również szukam ludzi do gry ^^ mogą być to ludzie początkujący z którymi będę poznawał grę lub bardziej doświadczeni którzy wytłumaczą mi parę rzeczy. sebollord zostawiam nick z skype jeśli ktoś byłby zainteresowany to dodawać do znajomych ;) pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Od dzisiaj proszę wpisywać się w tym temacie.

www.mpcforum.pl/topic/1047821-zapisy-na-wspolna-gre/

Powód:

Dużo osób już nie gra z tych co się wpisało i jeszcze wystartował Aion PL.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...