Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile MB zżera gra?

Matt 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam internet z miesięcznym limitem danych 21GB i chciałbym sb pograć w tego Neverwinter ale obawiam się że granie będzie zżerało dużo MB.Czy gra ktoś, na podobnym internecie i może mi powiedzieć czy granie zjada dużo czy mało MB?

Z góry dzięki, za pomoc daję limit + 5 w profilu.

Opublikowano

Już tobie mówiłem o ile się nie mylę. Mój klient teraz waży 6.5 gb, ale byłem praktycznie na każdej lokalizacji a jak sam wiesz w grze jest wbudowany patcher który właśnie wchodząc w nowe miejsca pobiera + aktualizację które są praktycznie co tydzień i też zawsze coś pobiera.

xD 

Opublikowano

Wiem już ile waży gra.Chodzi mi o to ile będzie mi naliczać MB podczas grania w to.Bo nie chcę żeby się okazało że po godzinie gry mam już 1gb limitu wykorzystane.

Opublikowano

Wiem już ile waży gra.Chodzi mi o to ile będzie mi naliczać MB podczas grania w to.Bo nie chcę żeby się okazało że po godzinie gry mam już 1gb limitu wykorzystane.

po godzinie gry na 100% tyle nie będzie, jeżeli patcher będzie coś pobierał to naprawdę w małych ilościach max 5mb, albo i nawet nie, nigdy nie zwracałem na to uwagi.

xD 

Opublikowano

jedynie sporo może mu siekać na epickich dungeonach, ale to dopiero na 60 lvlu :D

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

jedynie sporo może mu siekać na epickich dungeonach, ale to dopiero na 60 lvlu :D

Hm nie. Wszystkie dungeony na 60 wyglądają identycznie jak te na niższe poziomy , zmienia się tylko siła moobków no i co niektóre moobki są zmienione. Więc raczej nie powinno dużo pobierać. Max 5 mb jak mówiłem, nawet nie ;)

xD 

Opublikowano

ale nie wszystkie :D W każdym razie powinno mu starczyć i tyle.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...