Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Invaild ID

PSkuller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , to znowu ja.

Niestety nie wiem co robić, kolega założył mi konto u niego działa a u mnie nie ...

Obawiam się że mogę mieć bana albo coś , da się to jakoś ominąć?

Opublikowano

Wszystko wpisuje poprawnie nie ma mowy o pomyłce.Na stronę się zaloguje ale do gry juz nie moge za to mój kolega może .Możecie mi podać client z jakiego wy korzystacie?(wiem że z głównej strony itp itd. no ale tam go pobrałem)....

Opublikowano

nie , EU też myślałem nad tą opcją.W dodatki nic tego CA nie blokuje ani FireWall ani Kaspreski

@Ma ktoś jakiś sensowny pomysł?;/

Opublikowano

Jak dla mnie dziwna sprawa, że u kumpla Cie loguje, a u Ciebie nie. Może jakieś klawisze Ci się zamieniły? A co pokazuje Ci się w CA? Może coś źle rozumiesz?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Powtarzam sprawdziłem opcje z klawiaturą to też (ctrl + shift)

Za każdym razem mam że ID nie istnieje, zaczynam myśleć że nawet jak bym miał od kogoś konto to nie mógł bym na nie wejść. Boli mnie to że nie wiem co to jest..

Opublikowano

Jak na żadne konto nie możesz się zalogować, weź przeinstaluj CA tylko zainstaluj w innej lokalizacji docelowej.

Opublikowano

Albo spróbuj nowe konto zrobić, po czym się zalogować, jak będzie ten sam problem, to będzie łatwiej znaleźć odpowiedź.

Opublikowano

.... Zrobiłem 3 nowe konta każdy na innym e-mail (gmail, onet, ) 1 konto nawet mi kumpel zrobił no ile można?

Jak dla mnie dziwna sprawa. Chyba już przyszła pora abyś napisał na support. Bo nie ma już pomysłów na to.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...