Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego riot przestał?

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stara wiadomość riotu w której pisał, że miał za osiągnięcia w grze przyznawać riot pointsy, przyznał je tylko 1 raz i tyle z tego, a oto ona:

Witaj, Przywoływaczu!

W tym roku, nasi współtwórcy, Brandon „Ryze” Beck, Marc „Tryndamere” Merrill i reszta ekipy Riot Games chce zrobić coś specjalnego, aby podziękować tym z was, którzy mają pozytywny wpływ na społeczność League of Legends.

Kliknij tu, aby zobaczyć specjalną świąteczną wiadomość od Brandona i Marca!

Ponieważ postanowiliście przestrzegać Kodeksu przywoływacza podczas minionego roku, do waszego konta trafia dodatkowe 450 Riot Points!

Ta nagroda jest pierwszym etapem nowego programu, którego celem jest przyznawanie graczom Riot Points w uznaniu za postępy w grze.

W imieniu wszystkich pracowników Riot Games dziękujemy wam za uczynienie League of Legends częścią naszego życia, a także za zadbanie o to, by gra stała się wyjątkowo przyjemnym doświadczeniem dla przywoływaczy z całego świata.

Tak jestem jakoś ciekawy dlaczego przestali gdy chcieli przyznawać te riot pointsy... może coś wiecie, albo squad riotu zmienił się?

Opublikowano

Jestem ciekaw ile "wzorów przywoływaczy" nie dostało/nie dostanie tych nagród, bo trolle ich reportują:D

Co do przyczyn, to być może zauważyli ile graczy powinno otrzymać RP i odpuścili sobie ten pomysł:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Ja to dostałem na poprzednim koncie bo ta wiadomośc jest sprzed 2,5 lat, rp dostałem, tylko pisali :
Ta nagroda jest pierwszym etapem nowego programu, którego celem jest przyznawanie graczom Riot Points w uznaniu za postępy w grze
a ta nagroda była tylko 1-razowa

Opublikowano

Mylicie się. Jak ktoś wtedy grał to wie, że dostawał je każdy gracz w lol'u ale przed tym wydarzeniem nie było rp za 3 lvl ani nic takiego. To były te rp które teraz wszyscy dostają na 3lvl. Bardzo miło, że zrobili coś takiego bo gracze którzy długo grali nie dostali by darmowych rp a newbie które dopiero zaczęły dostałyby je za darmo :D

Opublikowano

Moim zdaniem to zwyczajny trick handlowy. Dają RP'ki tak, żeby przeciętny gracz musiał dokupić RP za kasę żeby na danego skina starczyło. Gdyby dali kolejne, to "próg" zostałby przekroczony a gracz, który załapał się na kilka takich okazji mógłby kupić dosyć drogiego skina nie inwestując realnych pieniędzy w ogóle. Wątpie, żeby kontynuowali tę akcję, a co do squadu Riotu to nawet jeśli się lekko zmienił to i tak nie ma to większego wpływu na takie akcje.

Opublikowano

A to przypadkiem nie były te świąteczne RPki sprzed 2 lat? W ubiegłym roku, zrobili ankietę co gracze chcieliby dostać, no i wybór padł żeby stare niedostępne już skórki wróciły na okres świąteczny do sklepu. Także z nagrodami za ten sezon trzeba poczekać do grudnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...