Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NeiZnAnY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxxx

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

Nie dość, że podpucha z pobieraniem, to jeszcze keylloger. Proszę Cię...

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Nie dość, że podpucha z pobieraniem, to jeszcze keylloger. Proszę Cię...

Skąd wiesz ze to Keylloger?

Po czym to poznać ?

أنت واحبائك في الهواء. قبل كنت أعرف أنها تموت فعلا.بلدي الأحمال على الجسم وهم مسلحون وجاهزة.وابدأ بالعد ببطء إلى أسفل.

Opublikowano

jest to odrazu plik exe.. Jak sie odpala i nic sie nie dzieje tylko format ci pomoze bo sa juz keyloggery takie ze nawet zamykanie orocesu tego gowna nie pomaga

pre_1400711970__sygna.png

Opublikowano

U mnie jest git ja tego nawet nie próbowałem pobrać bo od razu po wejściu na ich stronkę mam ankietę której nie mogę się pozbyć :(

JEŚLI TO GÓWNO ZAMKNIJCIE TEMAT!

A I SORRY ZA ZAWRACANIE STRUNY PO PROSTU CO NOWEGO ZNAJDĘ TO PISZĘ MOŻE W KOŃCU TRAFIĘ :D

Ale swoją drogą na filmiku widać wyraźnie że koleś faktycznie sobie nabija AD i level więc coś tu musi być na rzeczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...