Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Czy często chcesz srać podczas gry w LoLa?

renzrul78lk

BoL  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy u?ywasz BoLa w LoLu?

• U?ywam BoLa
      3
    • U?ywam BoLa i chce wyj?? z bronzu
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat miał skusić tutaj osoby. Prawda jest taka że to ankieta naukowa o BoLu z ciekawości.

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Stoperan to gówno. Bolał mnie bszuszek wziąłem 5 tabletek i nagle przeczyszczenie no ja pierdole już nie wierze w polską służbe zdrowia. JEBAĆ NFZ I TUSKA!

@ Ja nie wiem czy ktoś sobie jaja z góry robi ,ale muszę chyba nocnik ogarnąć bo jak tak dalej pójdzie to do Bronze VI spadne ;/

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Jak bierzesz tabletki na przeczyszczenie to co się dziwisz....???

Jak bierzesz tabletki na przeczyszczenie to co się dziwisz....??? Jest jedna rada. Kupujesz tormaila na d**e i jedziesz xD.

P.S. Farex cie dojedzie za tą odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...