Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Riot... You're drunk

BoLove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega ma małe MMR mozliwe ze kupił konto i przegrywa ;] jak widzisz 18 winów i 32 lose

Zresztą tak sie napinacie tak brązowi koledzy że nie możecie wyjśc z brazu do golda to postaw się na topie na golda jeżeli zasługujesz na golda to wygrasz

oynk.png

Opublikowano

W zasadzie ja tutaj nic nadzwyczajnego nie widzę. Ten z Golda ma o wiele więcej rozgrywek przegranych niż wygranych, przez co poziomem gry jest na równi z tymi brązami, on ma bardzo ale to bardzo słabe MMR. Nie zapominajmy, że dywizja nie ma wpływu na system dobierania przeciwników, lecz jest tylko wizualnym wynikiem który nie ma właściwie nic do gadania (liczyć się będzie najprawdpodobniej tylko przy rozdawaniu nagród za koniec sezonu). Typek z Golda zwyczajnie fartem wbił początkowe wygrane przez co bardzo szybko dostał się do Golda, jednak nie poradził sobie z poziomem tej ligi dlatego przegrywał i przegrywał aż system zaczął przydzielać mu przeciwników z Brązu.

Opublikowano

Nic specjalnego. 2 razy więcej przegranych czyni go lowem na poziomie brązu. Dlaczego z nim gracie, pewnie lamił:)

Opublikowano

Kolega kupił konto ;]. A co do tego mojego "płaczu". Nie płakałem, że gra w przeciwnym teamie gold, gdyż dywizja nic nie znaczy ;]. Jeżeli ktoś ogarnia jakąś postać to spokojnie Diament pociśnie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...