Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Zrobic By Nie Dostac Bana

hsagdj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec był już temat co zrobić by nie dostać bana za Haki więc co najlepiej się sprawdza to że jak wyskoczy to okno to nie dawać OK ba wyłączyć GRĘ czy Zmienić nazwę Haka na inną np: krzeslo tak jak było w innym temacie Proszę was dajcie fast odpowiedzi.

Opublikowano

najproscieto nie hackowac!! Jeśli uzywasz hackow to predzej czy puzniej cie zbanuja nie ma jakiegos skutecznego sposobu na to aby nie dostac bana.

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

Popieram nie hakowac. Zmiana nazwy np. na krzeslo daje Ci tylko to ze hackshield Ci haka nie wykryje, ale inni gracze zrobia filmik lub screena jak hakujesz i zreportuja Cie u nexona. Wtedy masz bana murowanego (na 100%).

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Opublikowano

Popieram nie hakowac. Zmiana nazwy np. na krzeslo daje Ci tylko to ze hackshield Ci haka nie wykryje, ale inni gracze zrobia filmik lub screena jak hakujesz i zreportuja Cie u nexona. Wtedy masz bana murowanego (na 100%).

zależy jak hackować , raczej z chamów nie zrobią ci filmika , chyba że jesteś tak głupi i walisz przez drewno w nich o_O

wtedy tak ... dostaniesz bana

hardcore.jpg

Opublikowano

zależy jak hackować , raczej z chamów nie zrobią ci filmika , chyba że jesteś tak głupi i walisz przez drewno w nich o_O

wtedy tak ... dostaniesz bana

heh ja mam 2 filmy na yt jacys kolesie z zagranicy mi zrobili ale bana nie dostalem

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

heh ja mam 2 filmy na yt jacys kolesie z zagranicy mi zrobili ale bana nie dostalem

no ale powiedz , co nas to obchodzi xD pisz na PW takie rzeczy

hardcore.jpg

Opublikowano

zal mi was hackerow tylko reportować was trzeba nie umiecie grac to musicie hakowac tak czy tak dostaniecie bana dzieci neo tylko szkoda że porządni gracze muszć cierpieć za wasza głupotę