Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FIFA 13 WAŻNE!

ZacharPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano wszystkim! Mam ważną sprawe! Bardzo mnie ciągnie aby pograć w fife 13. Jak myślicie, jak dlugo beda ludzie w to grali? tylko nie piszcie zebym na 14 poczekal bo i tak szybko nie kupie 14 a 13 jest bardzo fajna.

76983.png
Opublikowano

Co tu można powiedzieć jak wyjdzie 14 napewno bardzo dużo ludzi odejdzie od 13. Ale napewno zostanie tez jakaś część przy 13. Teraz nawet w 10 grają.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

Z 70% się przeniesie na 14.

Śmiech na Sali xD

W Fife 13 gra teraz 80% osób 20% grają w starze wersje.

Gdy wejdzie Fifa 14 większość przejdzie 50%graczy ,30% graczy zostanie na Fifiie 13 ze względu na koszt nowej fify i 20% na starszych fifach.

Pomyśl ze to 30% na całą polske to mniej więcej 500 tysięcy osób... ;)

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Jak to podać w % to ja nie wiem... Nie wynaleziono jeszcze wchikułu czasu żebym takie rzeczy wiedział. Ale spójrz na to z innej strony. Ile ludzi gra w fife na świecie? W samej Polsce? Kolega up napisał, że z 500tys. w samej Polsce bd grało. To w zupełności wystarczy. A do tych 500tys. dochodzi jeszcze reszta świata. Nudzić się napewno nie będziesz.

Pomogłem lub starałem się pomóc? Like mile widziany ;)

687_logo5_bez_t_a_tn.jpg

Opublikowano

czyli mam sie nie bać o to .że nie bedzie graczy?

O brak graczy w Fifie 13 nie musisz sie bać.

Te 50% osób które przeniesie sie na Fife 14 nie oznacza,że po premierze pierwszego dnia wszyscy jak szaleni na nią polecą...pewnie połowa z nich nie bedzie miala kasy i dopiero po 3-4 miesiacach kupia nową gre.W każdym innym razie gracze bedą czy to będzie Fifa 38 czy 94,Fifa 13 nie straci popularności w jeden dzień po premierze 14.Spokojna twoja rozczochrana ;)

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Nie kupuj fify 13. Jeżeli chcesz pograć w ultimate team to nie radze, większość graczy ultimate team ma pro zawodników więc żeby wygrać z takimi trzeba się trochę postarać. W sezonach też nie ma nic ciekawego bo nie ma aktualnych składów. Jeżeli chcesz pograć w fife to sobie pobierz ją z torrentów, i grać na trybie kariery.

Poczekaj na fife 14, pobierz sobie 13. Na 14 wywalisz 130 zł, ale na ultimate team zaczynasz na równo ze wszystkimi, gra się wtedy zajebiście. W fife 14 poprawiona jest fizyka, czyli piłka jest poddawana rotacji i jak się strzeli to leci jak w realu. Poprawiono strzały z pierwszej piłki, tak że nie wywali jej w kosmos tylko leci w bramke.

Poprawili też, nazwę to systemem chodzenia/biegania. Zawodnicy muszą zrobić wiecej kroków żeby zawrócić, albo wystartować. A nie że dajesz na padzie w lewo i biegnie od razu full prędkością, tylko musi się pozbierać.

Poczekaj na fife 14 bo strata hajsu i nerwów przede wszystkim, bo przy nowej fifie w twoim wypadku na początku gra się do dupy (0 skilla) xD

Opublikowano

Jak masz z kim grać to możesz kupić 13, ale UT nie opłaca się robić, ludzie mają już tam wszystko i będziesz dymany.. Mogłeś poczekać trochę na 14stkę :)

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Ja zrobie tak. Poczekam do gwiazdki i wtedy se kupuje Fife 14 - presto ,a tak to Ciskam w 13'tke. ;D A w futa 14 mozna bedzie juz sprzedawac karty 10 dni przed premierą gry na Webb Appie nawet jak nie będzie się miało gry.

skcg.png

by kml14

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...