Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] uruchomienie gry

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O godzinie 16 grałem w LoLa normalnie i wszystko działało. Teraz włączam grę i mam jakąś aktualizacje. Niby wszystko ładnie pięknie, ale gdy w launcherze nacisne graj nic się nie dzieje. Mogę czekac w nieskończonosc i gra się nie odpali.. Nie wiem czy byl taki temat, w kazdym bądz razie ciezko by było go znalezc. Dziękuje za pomocne odpowiedzi ;)

Opublikowano

To nie wiele informacji na 100% wyjaśnienie ,ale najczęściej sprawdzonym sposobem jest Odinstallowanie LoL'a i pobranie na nowo (tak wiem katorga) ,ale na początek najlepiej zgraj na pendrive pd znajomego LoL'a który działa i potem decyduj .

Opublikowano

Na razie dałem opcje napraw... Leci tak wolno, że chyba prędzej usne :D

@edit

Już koniec naprawy, dalem graj i czekam już z dwie minuty na otworzenie LoLa... Niestety nie działa.

Opublikowano

@up Nie musi pobierać LoLa na nowo i go reinstallować...

Po prostu spróbuj naprawy clienta.

Możliwe wszystko lecz według mnie pobranie na nowo i automatyczne pobranie poprawnych patchy / plików było by dobrym wyborem :D

Opublikowano

Na razie dałem opcje napraw... Leci tak wolno, że chyba prędzej usne :D

@edit

Już koniec naprawy, dalem graj i czekam już z dwie minuty na otworzenie LoLa... Niestety nie działa.

Spróbuj wyłączyć antywirusa i firewalla.

Usuń i zainstaluj ponownie program Pando Media Booster jak nie pomoże.

Opublikowano

Teraz jest gorszy problem... Gra poszła i niby działalo.. Do czasu gdy nie chciałem meczyka zagrac... Przeciwnicy dobrani i niby gra powinna się zacząc, ale... okno gry mi się nie pojawia :) Sprobowalem wylogowac się i odnowic polączenie... Niestety dalej to samo. Gra mi się nie laduje a nawet nie pokazuje się okno z postaciami (okno przed rozpoczęciem gry). Szykuje mi się banik...

Opublikowano

Z tym nie do nas. Napisz do supportu, że masz taki problem bo to ich wina oni ci pomogą jak miałem jakiś problem z grą bardzo szybko mi pomogli ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...