Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Leavebuster

faZZi .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam "naganne" konto (7 banów na tydzień za opuszczanie rozgrywek).

Czy grając więcej meczy, "zbijam" ten poziom?

Nie chcę stracić tego konta, a podobno jak tak się dalej będzie powtarzać, mogę dostać perma (przynajmniej tak wyczytałem w FAQ)

Wiem, dosyć "nietypowe" pytanie

Opublikowano

Okej, dostałem 7 banów (spora liczba), teraz mam nowego dostawcę internetowego (0 rozłączeń), dlatego gier nie opuszczam. Więc ile musiał bym grać regularnie, bez żadnego bana (mniej więcej), by zbić poziom ?

Opublikowano

Wystarczy przeciętne dla Ciebie granie bez opuszczania rozgrywek i szybko Ci się to zredukuje (przynajmniej tle ,aby od razu perma nie dostać)

Opublikowano

Okej, dostałem 7 banów (spora liczba), teraz mam nowego dostawcę internetowego (0 rozłączeń), dlatego gier nie opuszczam. Więc ile musiał bym grać regularnie, bez żadnego bana (mniej więcej), by zbić poziom ?

Nie ma ustalonej liczby takich gier, jednak sam raz miałem takiego streak'a banów i zbijanie tego zajęło mi około 50 gier. Oprócz rozgrywanych gier bez leava, bany zbija również czas w ciągu którego nie masz żadnego wyjścia z gry.

btw. od leaverbustera nie można dostać perma

Opublikowano

ja słyszałem o 2 opcjach. Gra bez opuszczania lub pół roku bez grania i Ci od nowa nabija

9adc2b66942ff0dfra1pq2c.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...