Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się to sprzedać ?

WSeba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega powiedział, że można to (komputer) sprzedać za około ~500 zł + monitor (flatron L1917S-SN) za ~100 zł, jeśli się postaram (nie wiem o co mu chodziło xD).

Pytanie moje, to czy jest on rzeczywiście tyle wart i gdzie go sprzedać (zawsze to te, myślę, że 450 zł łącznie na nowy komputer) ?

37389625755441773978.png

Opublikowano

oddaj dzieciom z domu dziecka za darmo , kupisz lepszy za 100-200 zl na allegro

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Za tego kompa więcej niż 180zł nie dostaniesz. Oddaj do jakiegoś domu dziecka. Na pewno to lepszy pomysł, a dumni rodzice dołożą do nowego kaski może. Taką GPU jak ty masz tu ja mogę Ci za darmo dać. Tych GS8400 u mnie się z 20 wala. Wszystkie sprawne. Ta karta nowa kosztowała 117zł, teraz używane po 60 chodzą.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Za tego kompa więcej niż 180zł nie dostaniesz. Oddaj do jakiegoś domu dziecka. Na pewno to lepszy pomysł, a dumni rodzice dołożą do nowego kaski może. Taką GPU jak ty masz tu ja mogę Ci za darmo dać. Tych GS8400 u mnie się z 20 wala. Wszystkie sprawne. Ta karta nowa kosztowała 117zł, teraz używane po 60 chodzą.

W domu dziecka komputery mają lepsze.

Ten komputer to tylko na złom ~50zł

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Ten komputer może za 100zł jak byś się postarał. A monitor jest taki sam na licytacji za 58zł i nikt nie licytuje, więc może 50-60zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...