Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z odinstalowaniem GTA SA.

zakrzesia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem dotyczący odinstalacji GTA SA,

Wchodze w Panel Sterowania . No i chce odinstalować GTA SA I Wyskakuje taki błąd . :

Wystąpił błąd podczas uruchamiania pliku .

C:\PROGRA~1\COMMON~1\INSTAL~1\PROFES~1\RunTime\10\50\Intel32\Ctor.dll

Nie można odnaleźć określonego modułu .

PILNIE PROSZE O POMOC!

NIE WIEM CO MAM ZROBIĆ.

Opublikowano

Dziękuję bardzo.

NIestety nawet przy użyciu CCleaner'a nic nie pomaga . Dalej błąd.

To spróbuj usunąć tym drugim programem który podałem @UP.

Jeśli on nie pomoże przeskanuj kompa antywirusem.

EDIT:

Możesz usunąć także bez programów powiem ci jak krok po kroku:

1.Wchodzisz w Mój Komputer

2.Wchodzisz w Dysk C

3.Wchodzisz w Program Files

4.Szukasz GTA SA

5.Usuwasz Folder.

6.Gra zostałą usunięta.

7.Naciśnij na kosz prawym przyciskiem myszy i nacisnij ,,Opróżnij Kosz,,

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Próbowałeś odinstalować programem CCleaner ?

Będzie to samo strata czasu. Antywirus? Po co? Brakuje Ci biblioteki .dll. Musiałeś ją przypadkowo usunąć. GTA można usunąć po prostu przez przeniesienie do kosza folderu z grą. Jednak po tym zainstaluj CCleaner i oczyść rejestr. Po tym z rejestru zostaną usunięte wszystkie klucze do do GTA i całkowicie zniknie z komputera.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Będzie to samo strata czasu. Antywirus? Po co? Brakuje Ci biblioteki .dll. Musiałeś ją przypadkowo usunąć. GTA można usunąć po prostu przez przeniesienie do kosza folderu z grą. Jednak po tym zainstaluj CCleaner i oczyść rejestr. Po tym z rejestru zostaną usunięte wszystkie klucze do do GTA i całkowicie zniknie z komputera.

Antywirus po to gdyż w 30% przypadkach jest to spowodowane infekcją trojanów przez co one obejmują dany program i bez usuniecia ich pozostaje reinstall systemu -.-

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

jak to zrobić.?

Opublikowano

Antywirus po to gdyż w 30% przypadkach jest to spowodowane infekcją trojanów przez co one obejmują dany program i bez usuniecia ich pozostaje reinstall systemu -.-

Bibliotek w tym katalogu, nie atakuje trojan jak coś to dodałby swoją. Katalog odpowiada za autouruchomienia żądanej aplikacji.

jak to zrobić.?

No znajdujesz folder gdzie masz GTA a następnie go usuwasz potem instalujesz CC wybierasz zakładkę rejestr, skanujesz i usuwasz znalezione nieprzepisane klucze. No to nic trudnego.

CC pobierz tu

http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

tylko kliknij na "Link bezpośredni" i wybierz wersję 32x (działa na każdej wersji Windows).

Opublikowano

Bibliotek w tym katalogu, nie atakuje trojan jak coś to dodałby swoją. Katalog odpowiada za autouruchomienia żądanej aplikacji.

No znajdujesz folder gdzie masz GTA a następnie go usuwasz potem instalujesz CC wybierasz zakładkę rejestr, skanujesz i usuwasz znalezione nieprzepisane klucze. No to nic trudnego.

CC pobierz tu

http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner,Program,Windows,13061.html

tylko kliknij na "Link bezpośredni" i wybierz wersję 32x (działa na każdej wersji Windows).

i zainstalować od nowa gta . ?

a dobra dobra . dZięki.

Opublikowano

a dobra dobra . dZięki.

Ale jesteś chamski. :D Ludzie starają Ci się pomóc, a Ty nawet lajka za odpowiedzi nie dasz i jeszcze zacytowałaś moją odpowiedź we własnym poście i oznaczyłeś go jako najlepsze rozwiązanie. Bardzo to nie miłe. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...