Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Skladanie decku swiatyni

sn0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam problem ze zlozeniem decku swiatyni, na poczatku gralo mi sie super wbilem 800 elo i bylo 1win/1lose i dalej nei moglem sie wbic wiec zmienilem deck i dalej to samo no ale ok zaczelem farmic kase i udalo sie kupic 2 boxa za 1200. Troche tam trafilem ale dalej nie mam pojecia jak zlozyc. I tutaj powstaje moje pytanie czy mogl by mi ktos pomoc. Wpadlem na pomysl z napisaniem tutaj po tym jak nie moglem wbic wiecej niz 62 elo w turnieju jackpot a chcialbym zaczac grac turnieje szwajcarskie poniewaz mam ok. 15 kuponow.

Lista moich kart do swiatyni

http://www.4sec.yoyo.pl/M_M%20DOC%20Karty.jpg

Z gory dzieki ^^

[jbc teraz zbieram kase na jaksei 3-4 pakiety posilkow za golda + seale na zestaw i wracam do kupywania powstania pustki za golda i bd zbierac seale na herold pustki albo zestaw zalezy co tam trafie ^^]

Pisze tutaj poniewaz w temacie "pomoc w skladaniu ???" [ nie jestem pewien co do nazwy] jakos nikt nei odpowiada albo nie moge poprostu na nich trafic =p

[nie bojcie sie skladac jakis niepewnych propozycji napewno przetestuje =)]

Jeszcze raz dzieeeki jbc =p

Opublikowano

Hmm powiem tak, według mnie swiatynia to dobry deck na kazdy deck i dobrze, ze zdecydowałeś sie właśnie na niego, ja mam wszystkie decki jedne sa troszczke gorsze a inne lepsze oczywiscie gralem kazda z nich i żadna nie przypadla mi tak do gustu jak swiatynia, gram dosc dlugo, od poczatku gry z przerwami, bardzo dlugo nie moglem wbic 1001 elo dochodzilem do 800-850 po czym szybko spadalem 500-600 i tak ciagle az do znudzenia, niedaawno odpalilem swiatynie i hmmm z 600 elo do 1100 w jeden dzien a na drugi dzien juz cisnolem 1100-1300 wiec nie jest zle, z tego co widze to u cb srednio z tym deckiem, przede wszystkim dodaj wszystkie karty ktore zmieniaja pozycje wroga, oraz te ktore zamrazaja sa to bardzo przydatne karty, druga sprawa dodaj wszystki karty z honorem te za 4 surowce i za 5 wydaje mi sie, ze sa najlepsze, za wiecej niz 6 surowców mam tylko jedna karte ktora dodaje +2 honoru, wiec to juz zostawiam dla twojego uznania, wogle nie uzywam kart za 7 i wyzej surowców, dodaj 4x karte za 1 surowiec. Twoim atutem beda karty 3,4,5 surowcow wiec na tych kartach poswiedz swoja uwage, co do magi to u cb cienko, najlepiej by bylo jak bys sie ogarna z atakujaca magia. Jesli mam byc szczery to duzo nie narobisz ta talia, masz spore braki ale ta talia ma potecjal wiec nie jest zle.

Opublikowano

Nie wchodziłem za forum przez jakis czas i teraz zauwazylem ze do mnie pisałes. Przepraszam ze szybciej nie odpisalem, dobra to jedziemy.

Po 1.Masz troche mało kart i naprawde ciężko cos z tego zrobic.

Po 2. Na screenie z kartami masz spelle magi swiatłości dodane to troche zmyła jest bo ani Yukiko ani na Osore ich sie nie odpali :]

Po 3. Wg mnie Osore jest słaby wiec raczej graj yukiko

Po.4. Karty za 7 sa do dupy

Po 5. Neutralne stworzenia sa do dupy (tu akurat sa wyjatki)

Po 6. Tu masz deck http://www.mmdoc.net/show_deck/8443/ przetestuj jest zrobiony troche na "siłe" , odrazu ci powiem ze op nie jest ale do farmienia moze sie przydac :]

Ps.Wpisywałes kody promocyjne ?? Nie widze np. alternatywnego obozowiska wiec sugeruje to ze nie wiec wchodzisz w sklep---> zrealizuj kod --->

wpisujesz kody:

1 Kod: A3D-WER-Q8E-DF2-E4J (3 Premium Booster packs (zawiera po 12 kart), 10 000 gold)

(kod z wcześniej niż 11 kwietnia 2013) - ten kod nie działa już lub stracił ważność.

2 Kod: M3R1-XMAS-2YOU-FROM-D3VS

3 Kod: TH4NK5FBF4N5

4 Kod: 5ORRY54TURD4Y

5 Kod: WE-ARE-NO-TROLLS

6 Kod: DUEL-AVEC-O-GAMING

7 Kod: www.penny-arcade.com/static/duelofchampions
(275 pieczęci i 3 pakiety posiłków) - na stronie generuję się kod,
można go użyć jednorazowa. Kody są jednak ograniczone więc spieszcie się

8 Kod: THANK5-4-THE-F4CEBOOK-LUV (dodaje pakiet Herold Pustki )

Nie wiem które działaja :]

Jeszcze raz przepraszam za zwłoke pozdrawiam Tratoss

Opublikowano

No wlasnie wiem ze te karty sa slabe i naprawde zaczelem myslec nad stworzeniem nowego konta bo tutaj naprawde idzie ciezko. Np w turnieju Jackpot nie mgoe wbic 60elo ... Mam tez drugie konto tam naprawde baaardzo dobre karty sie trafialy no ale nie kupilem tam tali swiatyni [moze dlatego tutaj mam slabe karty] i nie mam bohatera swiatyni. Wsumie to mam pomysl zrobie screena tamtych kart i mi doradzicie czy grac tutaj czy tam. Wsumie na tym koncie mam 13lvl a tam 3 wiec nie wiem =/ a na tym pierwszym koncie jakims cudem mam 37 kart w otchalni wiec napewno cso tam wrzucilem tylko nie wiem co =/

Drugie konto karty nekropoli - tylko nimi moge grac bo nie mam tam bohatera do swiatyni.

drugie%20konto%201.jpg

A tutaj karty swiatyni- tymi nie moge grac bo nie mam bohatera =/

karty%20drugie%20konto2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...