Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie War Rock

tomaszka111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli posiadasz antywirusa to go wyłącz, ponieważ wykrywa go jako aWirusa. Następnie wyłącz zaporę systemową. Jeżeli to nie pomoże to przeczyść komputer programami cCleaner i Odkurzaczem :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Jeżeli tego antywirusa masz to wejdź w jego kwarantannę i zobacz czy nie ma żadnych plików War Rock'a, jeżeli są to je wyciągnij na miejsce, wyłacz tego antywirusa i zrób check files.

ew. Zaktualizuj ręcznie hackshielda :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Usuń całego War Rock'a, doszczętnie.

Pobierz od nowa cały installer i zainstaluj go i pobierz War Rock'a od nowa.

Installer uruchom jako administrator.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Posiadałem to samo jak naciśniesz Ctrl +alt+delete to w procesach bedziesz posiadał uruchomionego warrocka ale go nie widzisz na pulpicie męczyłem sie z tym ale nie udało mi sie zrobic ze by działał więc postanowiłem zmienic windowsa i pomogło ;)

Opublikowano

UP@

Jak dokonać ręcznej aktualizacji?
1. Uruchom plik HSUpdate.exe, który znajduje się domyślnie w
C:Program FilesGamersFirstWar RockDataHShield
2. Następnie uruchom Run autoup.exe, który znajduje się domyślnie w C:Program FilesGamersFirstWar RockDataHShieldUpdate.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

nie mogę zaaktualizować wyskakuje bląd update failed cannot analyze the update information .

Zrób przywracanie systemu to najbliższego dnia w którym Ci war rock działał.

Po przywróceniu systemu odpal launcher i zrób aktualizację.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie ogarniacie ze mu nic nie pomorze posiadałem ot samo pobierałem 5 razy warrocka usuwałem aktualizowałem hs i nic bawiłem sie z programami i to samo zrobiłem reistal windowsa i działa masz jakiś bł na systmie to samo posiadaleemm

Opublikowano

Nie ogarniacie ze mu nic nie pomorze posiadałem ot samo pobierałem 5 razy warrocka usuwałem aktualizowałem hs i nic bawiłem sie z programami i to samo zrobiłem reistal windowsa i działa masz jakiś bł na systmie to samo posiadaleemm

Nie ogarniasz, że staramy się człowiekowi pomóc i podać najbardziej prawdopodobne rozwiązania.

Poza tym jeżeli błąd systemowy to niech zrobi przywracanie systemu jak powiedziałem.

http://support.microsoft.com/kb/306084/pl

Win7

Przywracanie-systemu-Windows-7_11.jpg

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Zrób zdjęcie owego błędu i wrzuć tutaj.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

ale wtedy bym musiał cofnąć o pare miesięcy

To cofnij, nic z aktualnych plików nie stracisz, nic a nic. Jedynie dojdą Ci pliki, które zostały przez Ciebie kiedyś usunięte.

ps: daj ten błąd :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Przeszukaj ten temat, może Ci pomoże ;) Trochę stary ale ma wiele nadal działających zastosowań.

http://www.mpcforum.pl/topic/213689-tut-problemy-z-wr-to-ju-nie-problem

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...