Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] West

kozak666xd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

mam pytanie

jak tam na wescie jest? na poczatkowych lvl duzo trolli i afkow?

bo chce zagrać od nowa bo troche mnie afki i trolle denerwują -.- bardzo bym prosił o porównanie tych dwóch serwów :D

i czy można jakoś kupić paysafecard ale w Euro jakbym zaczoł grać na wescie czy raczej odpada?

Opublikowano

Na obu serwerach są afkerzy, flamerzy i trolle. Co do psc - możesz kupić normalnie w pln i przewalutować bodajże, jednak to będzie troszkę więcej kosztować, np. zamiast 40zł potrzebowałbyś ~~44.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Na weście na początku dużo ogarów w miarę gra, bo bardzo dużo osób bije tam refy.

Jeśli chodzi o porównanie poziom jest ten sam >.< Przestańcie że kurrwa za przeproszeniem mówić że Diamond Na nodricu to gold na weście. Poziom jest ten sam....

Możesz normalnie PSC za pln kupić i wydać za euro ale wtedy zabiera ci jakiś % z tego. Na stronie PSC są przeliczniki więc nie opłaca się kupować tam rp.

Podsumowując. Poziom jest ten sam, Ale nasze cudowne silvery i bronzy mają ból dupy że inni są lepsi od nich i uważają że west ma wyższy poziom. Poziom jest ten sam. Jeśli myślicie że West > Nordic. To zostancie w tym brązie czy silverze.

Opublikowano

Na weście na początku dużo ogarów w miarę gra, bo bardzo dużo osób bije tam refy.

Jeśli chodzi o porównanie poziom jest ten sam >.< Przestańcie że kurrwa za przeproszeniem mówić że Diamond Na nodricu to gold na weście. Poziom jest ten sam....

Możesz normalnie PSC za pln kupić i wydać za euro ale wtedy zabiera ci jakiś % z tego. Na stronie PSC są przeliczniki więc nie opłaca się kupować tam rp.

Podsumowując. Poziom jest ten sam, Ale nasze cudowne silvery i bronzy mają ból dupy że inni są lepsi od nich i uważają że west ma wyższy poziom. Poziom jest ten sam. Jeśli myślicie że West > Nordic. To zostancie w tym brązie czy silverze.

Gratulujemy panu co w dupie był i gówno widział .

Nie ma różnicy do póki nie wejdziesz do platyny/diamentu .

Jedynym z wielu +'ów westa jest to ,ze możesz tam spotkać takich prosów jak xpeke czy froggen i grać z nimi lub przeciwko . Dobra lekcyjka polecam .

Opublikowano

Gratulujemy panu co w dupie był i gówno widział .

Nie ma różnicy do póki nie wejdziesz do platyny/diamentu .

Jedynym z wielu +'ów westa jest to ,ze możesz tam spotkać takich prosów jak xpeke czy froggen i grać z nimi lub przeciwko . Dobra lekcyjka polecam .

Gratulujemy Panu, który nie rozumie treści tekstu. Napisałem POZIOM JEST TEN SAM. Na weście miałem 1780 elo w s2. Teraz na nordicu siedzę w Platynie 3, więc kolego nie mów mi że jest różnica. Spotkasz " gwiazdy " chyba nerdów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...