Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Asterix [1.6.2][Działki][Mega Eventy][SmsShop][Rekrutacja][24/7][Non-Premium][FB][Luźne Zasady]

kubis987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie najpierw wystartuje wersja bez modów, po prostu 1.6.2. Nie mam nikogo do pomocy oraz nie wiem ile osób zagra, jeśli znajdę kogoś do pomocy to oczywiście start z modami. Czekam na wyniki rekrutacji.

Opublikowano

Jeśli chodzi o tą rekrutację to zmieniliśmy zupełnie system uprawnień. Teraz operatorem jest tylko h@ a rangą posiadającą najwcześniej gamemode - @.

Modów nie będzie na początku, ewentualnie wgramy rei's minimap i optifine, ale będzie możliwa gra oczywiście bez.

Jak napisałem - gdyby znacząca większość serwera 80% chociaż wykazało chęć gry z jakimiś modami, np. nowymi mobami lub meblami itd. to je wprowadzimy z czasem, jeśli nie zechce to zostawimy jak jest :D

Opublikowano

Zakaz umieszczania linku do forum w publikacji serwera, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...