Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DosCraft - Ponad 600 graczy na serwerach ! - NOWY FREEBUILD, THE WALLS 20 AREN ! SURVIVAL + FRAKCJE, SKYBLOCK, PVP + SURVIVAL GAMES ! EVENTY !

Kantharis

Gdzie zagrasz?  

78 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze zagrasz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd macie tak potężną reklamę? Jakbym miał tyle graczy ile wy na jednym serwerze to bym się zesrał, a wy spokojnie, mamy administrację blah blah blah...

J.W

b_560_95_2.png

Opublikowano

Skąd macie tak potężną reklamę? Jakbym miał tyle graczy ile wy na jednym serwerze to bym się zesrał, a wy spokojnie, mamy administrację blah blah blah...

J.W

To jeszcze nic, nawiązaliśmy kilka współprac i będzie dużo więcej graczy :)

Reklamy mamy na yt i forach tylko.

Opublikowano

Nie polecam, administracja jest bardzo rzadko na serwerze, a w dodatku maja wyjebane na nodusow - Typowy serwer dla kasy.

Polecam wejść na ts3: doscraft.eu:9002

To jest najlepsza forma kontaktu bo zawsze ale to zawsze ktoś z administracji siedzi.

Opublikowano

/is quest

Nie ma takiej komendy :P

Ale sie dowiedziałem i to jest /c jakby ktoś nie wiedział

Jakie Ip ts ? bo www.DosCraft.eu:9002 nie działa

Opublikowano

Nie ma takiej komendy :P

Ale sie dowiedziałem i to jest /c jakby ktoś nie wiedział

Jakie Ip ts ? bo www.DosCraft.eu:9002 nie działa

Tak przepraszam mój błąd :) komenda /c

Już jutro zawita NOWA MASZYNA !

Liczmy że będzie ponad 1000 graczy ! :)

teamspeak3: doscraft.eu:9002

Opublikowano

UWAGA!

Każdy serwer został zwiększony do 500 / 300 / 200 slotów ;)

Serdecznie zapraszamy ! Sloty już nas nie ograniczają teoretycznie :P

DZIŚ O 15.00 STARTUJE NOWA EDYCJA SURVIVALA ! LICZYMY ŻE BĘDZIESZ ! :)

Opublikowano

Mam nadzieję, że Survival, to jakiś żart, tak?
Robiliście go przez jakieś 2 tygodnie, a jedyne co widzę nowe to mapa. Pluginy skopiowane z poprzedniego serwera, no wszystkie pluginy na wszystkich Waszych serwerach wyglądają identycznie. Zapowiadaliście taką zajebistą edycję, chuje muje dzikie węże, a skończyliście na zwykłym, nawet nie spolszczonym i nieudolnie skonfigurowanym Factions i ciągle tymi samymi wałkowanymi pluginami. Taki serwer jest na poziomie 12-latka, który robi swój 3 serwer do Minecrafta.

Tyle z mojej strony.

Pozdro FuBuxMetin/Jarosław Smorawa aka. Avaterys.

Tak na marginesie hejtujcie mnie i moje serwery, a sami nie potraficie ogarnąć głupiego pluginu na gildie autorskie, czy też strony, która nie wygląda jak gówno.

Opublikowano

Mam nadzieję, że Survival, to jakiś żart, tak?

Robiliście go przez jakieś 2 tygodnie, a jedyne co widzę nowe to mapa. Pluginy skopiowane z poprzedniego serwera, no wszystkie pluginy na wszystkich Waszych serwerach wyglądają identycznie. Zapowiadaliście taką zajebistą edycję, chuje muje dzikie węże, a skończyliście na zwykłym, nawet nie spolszczonym i nieudolnie skonfigurowanym Factions i ciągle tymi samymi wałkowanymi pluginami. Taki serwer jest na poziomie 12-latka, który robi swój 3 serwer do Minecrafta.

Tyle z mojej strony.

Pozdro FuBuxMetin/Jarosław Smorawa aka. Avaterys.

Tak na marginesie hejtujcie mnie i moje serwery, a sami nie potraficie ogarnąć głupiego pluginu na gildie autorskie, czy też strony, która nie wygląda jak gówno.

Ojjoj mała dzidzia robi miał :)

Po 1 pluginów na gildie autorskie szukaliśmy kogoś kto by nam napisał autorskie, niestety nie znalazła się taka osoba ;)

Po 2, po co mamy robić inne pluginy skoro wszystko mamy poprawnie skonfigurowane ?

Po 3, robimy serwery jak uważamy - bo to u nas gra ponad 1200 graczy na wszystkich serwerach i to my jako administracja musimy ogarnąć.

Po 4, my stoimy ponad półtora roku a twoje serwery nawet 2dni nie postał więc raczej nie polecam Ci się wypowiadać w tematach dot. serwerów ;]

Jesteś dla mnie dzieckiem, i jeszcze jak idiota piszesz fubuxmetin czy coś tam.

Komentujesz stronę ? A sam jej nigdy nie miałeś, nawet domeny ;]

Opublikowano

Robisz się kimś Arcros, a jesteś nikim koleżko. ;)

Powiedziałem Ci kiedy możesz wpaść, spotkać się ze mną, nie ma problemu. ;-)

To, że gra u Ciebie 1200 osób, to nie znaczy, że jesteś lepszy. Po #1 liczą się zasługi w świecie realnym. Dla mnie są ważne zasługi w świecie realnym, po #2 nie wiesz jakie mam możliwości, dlaczego było tak a nie inaczej. Co do dzieckiem, to fakt, jestem dzieckiem, moich rodziców, nie wiem jak Ty. :)

Co do mojego wieku, to wpadnij, podam adres, sprawdzisz, czy jestem dzieckiem, okej?

Wyraziłem swoją opinię w pełni uzasadnioną, a bronisz serwer jak własnej dupy. Wyjdź z domu, znajdź kolegów, nie wiem...

Opublikowano

Nie jesteśmy następną siecią :P

Gdy ja bawiłem się w serwery minecrafta to nawet nie było ani jednej sieci chyba xD

W minecrafta bawię się już ponad 2 lata ~ a nasza sieć istnieje od 1.5 roku :P

W team są ogarnięte osoby, nie jakieś dzieci każdy +17 lat, nie to co na innych serwerach.

I jak coś robimy, to jak najlepiej

1.5 roku ?

Gówno prawda.

Gram od wersji InvDev , widuje wszystkie serwerownie , i to powstało max. pól roku temu.

I nie pieprz , że nie było , skoro PolandCraft , miało początki jeszcze na Beta 1.6.6

I powiem na koniec jedno , .Risen. jako jedyny , powiedział ci tu prawdę w oczy , które masz zaślepione kasą z serwera , malutki.

Opublikowano

1.5 roku ?

Gówno prawda.

Gram od wersji InvDev , widuje wszystkie serwerownie , i to powstało max. pól roku temu.

I nie pieprz , że nie było , skoro PolandCraft , miało początki jeszcze na Beta 1.6.6

I powiem na koniec jedno , .Risen. jako jedyny , powiedział ci tu prawdę w oczy , które masz zaślepione kasą z serwera , malutki.

Przykro mi ;]

Tutaj jak miałem początki serwerów EasyCraft.xaa.pl -

Nasza domena jest zarejestrowana od 1 roku i ok 2 miesięcy ;]

Opublikowano

Domeną , to ty sobie dupke wycieraj c:

Tu chodzi o SERWERY nie jakąś jeb**ą za przeproszeniem domenę.

Bo Domenę , ja mogę mieć od 4 lat , i też mógłbym powiedzieć

Nasza domena jest zarejestrowana od [Tyle Lat] i ok. [Tylu Mies.]

Więc sorry bardzo , ale to ci gówno da.

A jak chcesz tak , to powiem ci tyle , że domena PolandCraft istnieje prawie 3 lata.

Opublikowano

Serwer bardzo wysokiej jakości, Miła atmosfera , Administracja ogarnięta ;) Mało jest takich serwerów!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Avaterys to nawet serwera 10slotów bez pluginów nie może skrytykować bo jego guildcraft,oldcrafters to jest szajs taki ,że oczy pieką.

battles,proportional,340,200,d2216c235a6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...