Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura i słuchawki do 350zł

dominations

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam dobrego zestawu klawiatura+słuchawki z mikrofonem mam

zintegrowana kartę dźwiękowa (teraz mam Creative sb 3d alpha ale sie

zepsuły wiec szukam czegoś nowego ) Produkty na które zwróciłem uwagę

to;

Słuchawki

-Logitech g230

Klawiatura

-Microsoft SideWinder X4

-Genius Imperator Pro

Czekam na wiecej propozycji od was, z góry dzięki\

ps: co do budżetu nie mam wyznaczonej kwoty ...

Opublikowano

Headset odpada mam w tej chwili te słuchawki chciałbym coś nowego co do klawiatury nie podobają mi sie przyciski ''G1,G2...'' ma ktoś jeszcze jakieś propozycje

Opublikowano

Czyli sluchawek nie kupisz lepszych z klawiatura w tej cenie. Moze karta dzwiekowa slaba/zintegrowana? Bo te sluchawki sa b. dobre..

Ps. To co ty chcesz od tej klawiatury? Drogie sa tylko te, ktore maja duzo i sprawnie dzialajacych przyciskow dodatkowych

Opublikowano

Czyli sluchawek nie kupisz lepszych z klawiatura w tej cenie. Moze karta dzwiekowa slaba/zintegrowana? Bo te sluchawki sa b. dobre..

Ps. To co ty chcesz od tej klawiatury? Drogie sa tylko te, ktore maja duzo i sprawnie dzialajacych przyciskow dodatkowych

myślałem nad logitech g230, złe mnie zrozumiałeś nie podobają mi się te przyciski w tym egzemplarzu wole gdy wszystkie przyciski sa na tym samym poziomie :;P

Opublikowano

zintegrowana niestety dlatego też nie szukam pro słuchawek za 400zł bo to i tak nic nie da :) myśle ze te przyciski to kwestia przyzwyczajenia musiałbym to rozpatrzeć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...