Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maxymalny Poziom?

DeejayBRT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

60 i chyba możesz nabić 20 lub 25%. Myślę, że z czasem zwiększą do 64 lub 65, tak jak na Aion było/jest/ma być :)

Opublikowano

coś słyszałem że mają zwiększać bo jest tak i tak nie wykorzystana część mapy zapewnie dodadzą expowiska gdzieś do 70 lv może .

75775358773159538492.png

Opublikowano

80 lvl bedzie.

A wiadomo kiedy?

Na razie max lvl to 60, na pewno zwiększą, aczkolwiek właśnie nie wiem kiedy i o ile.

Opublikowano

80 lvl bedzie.

I po jo wydawać Miliardy złota zrobię sobie najlepsze dostępne eq i dupa bo wprowadzą 80..

Opublikowano

kosa664 zgadzam się z twoim zdaniem gdyż jak ktoś posiada już full seta +12 na 60 Lv to gdy wprowadzą ten 80 to pewnie będą też nowe itemy ,a te pójdą w odstawkę jak zwykłe śmieci :)

Opublikowano

Moim zdaniem nie będzie większego lv. Zbyt doskonalą eq na 60 lv a podobno w USA na 100% nie będzie większego. USA 60 Europa 80 (gdzie sens ? ) A mi się podoba to że jest max 60. potem 3 lata wbijaj 100 lv to nie Metin i tak ma być ;)

Opublikowano

Oj ja bym raczej stawiała na to, że wprowadzą wyższy max. Niewprowadzenie zahamowałoby moim zdaniem rozwój gry. Obecny maksymalny 60 lvl nie jest trudny do osiągnięcia. Nawet pomimo ciągłego ulepszania eq, rozgrywka po prostu stawałaby się nudna i gracze mogliby rezygnować z dalszego poświęcania na nią czasu. Tak samo było w Cabalu. Najpierw maksymalnym był 160. Potem sukcesywnie wprowadzano wyższe maxy i dodawano nowe lokacje.

#don't care

Opublikowano

No owszem zrezygnowało bo kilka osób ale jak wprowadzą większe to zrezygnują też ;) ja między innymi też.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...