Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini tut] Pobieranie mapki z czyjegoś serwera multiplayer

pazi2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aby pobrać czyjąś mapkę wystarczy pobrać poniższego moda world downloader,w trakcie bycia na serwerze nacisnąć escape i pobrać mapkę www.9minecraft.net/world-downloader-mod/ to na tyle :p

Opublikowano

Jak jesteś kolego taki mądry to idź na tego skff, mchc.pl i inne serwery i kopiuj mapkę. Zobaczymy co na to właściciele owych serwerów.

Jak dojdzie do skopiowania takiej mapki, sprawa może trafić do sądu = prawa autorskie mapy.

Opublikowano

Prawa autorskie mapy?? Troszkę przesadzone...

Nie nazwałbym mapa gry czyjąś własnością to po raz, a po dwa, nie sądze,by komuś chciało się włóczyć po sądach dla głupiej mapy w grze...

"SECOND LIFE"

IP: 46.29.21.141:5002

www.2nd-life.pl

Opublikowano

Prawa autorskie mapy?? Troszkę przesadzone...

Nie nazwałbym mapa gry czyjąś własnością to po raz, a po dwa, nie sądze,by komuś chciało się włóczyć po sądach dla głupiej mapy w grze...

Co troszkę przesadzone? Tak to są prawa autorskie mapy, np. mapa została zbudowana od podstaw, autor włożył dużo pracy, wiele godzin budowy.

'' Nie nazwałbym mapą gry czyjąś własnością'' To dajmy przykład ''Zbudowałeś swoją mapkę , poświęciłeś tyle trudu godzin aby ją zrobić, to nie Twoja mapa? I jeszcze ta mapa by była na Twoim serwerze?

Włóczyć się po sądach ? Ukradł Ci mapę, pobrał z Twojego serwera, prawa autorskie. Może i głupia mapa, ale moja mapa i nikomu jej nie udostępniałem. Z taką głupotą poszedł bym na policję , a potem założył bym sprawę w sądzie. Tyle, ja mam swoje zdanie i Ty masz swoje zdanie. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...