Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na tym zestawie komputerowym GTA będzie chodziło płynnie?

Gonzalezer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,mam pytanie czy na tych parametrach GTA 4 będzie chodziło płynnie i czy GTA 5 w przyszłości Też? Oto parametry= Procek= Intel Haswell Core i5-4430 QuadCore LGA1150 64 BIT

Karta Graficzna=Asus Radeon HD 7750 1GB DDR5

Jeżeli potrzebne jeszcze jakieś info to piszcie pod tematem,ale myśle że te dwie rzeczy wystarcza do opisania jakości gry ;)

EDIT:

Taktowanie procka 3.0 GHZ

My vocation is to build a farm in Texas...

2719581-texas-farm-wiatrowych.jpg

Opublikowano

Ile ramu, jaki procesor? :)

Bo po procesorze i karcie ciężko powiedzieć.

PROCESOR: Intel Haswell Core i5-4430 QuadCore 64 Bit 3.0GHz Lga1150 taktowanie 3.0GHZ

RAM: Kingston Dual 8GB (2x4GB) 1333MHz

karta GRAFICZNA: Asus Radeon HD 7750 1GB DDR5 (128-bit)

DYSK TWARDY: Seagate Barracuda 7200.12 500GB

Opublikowano

PROCESOR: Intel Haswell Core i5-4430 QuadCore 64 Bit 3.0GHz Lga1150 taktowanie 3.0GHZ

RAM: Kingston Dual 8GB (2x4GB) 1333MHz

karta GRAFICZNA: Asus Radeon HD 7750 1GB DDR5 (128-bit)

DYSK TWARDY: Seagate Barracuda 7200.12 500GB

GTA IV, powinno działać na średnich detalach. Procesor nawet dobry, ram również tak jak i karta, więc GTA IV będzie działać płynnie.

Co do piątki, to nie wiadomo ponieważ nie są znane wymagania do wersji PC'owej oraz RockStar nie potwierdził ,że wgl. wyjdzie na PC'y.

Opublikowano

GTA IV, powinno działać na średnich detalach. Procesor nawet dobry, ram również tak jak i karta, więc GTA IV będzie działać płynnie.

Co do piątki, to nie wiadomo ponieważ nie są znane wymagania do wersji PC'owej oraz RockStar nie potwierdził ,że wgl. wyjdzie na PC'y.

aha czyli na średnich detalach będe miał płynną gre? :D

Opublikowano

aha czyli na średnich detalach będe miał płynną gre? :D

Najlepiej sprawdzić w grze, ale powinno działać.

Dla przykładu ja mam gorszy PC, a działa mi na 26 FPS - więc tobie będzie coś koło 30-50 :)

Ale mogę się mylić.

Opublikowano

Najlepiej sprawdzić w grze, ale powinno działać.

Dla przykładu ja mam gorszy PC, a działa mi na 26 FPS - więc tobie będzie coś koło 30-50 :)

Ale mogę się mylić.

Jak możesz to podaj mi twoje parametry kompa na pw albo tutaj ;)

Opublikowano

GTA V będzie na PC. Sytuacja będzie, a raczej jest taka sama jak w przypadku poprzedniej części. Miejmy nadzieję, że wersja gry przeniesiona z konsol będzie bardziej zoptymalizowana niż w przypadku GTA IV.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...