Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przetestowanie serwera Minecraft

TheMadMan9512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam serwer testowy i prawie wszystko jest już gotowe.

Wersja MC: 1.5.2

Typ serwera: SV+Frakcje+FB

Na świecie FB posiadamy tryb kreatywny oraz plugin plotme dzięki, któremu działki są wydawane automatycznie (100x100).

Tworząc ten serwer chciałem aby był doskonały. Jako gracz oczywiście od zawsze marzyłem o świetnym sv+frakcje ale nigdzie takowego (dobrego) nie znalazłem. Razem z kolegami stworzyliśmy ten serwer z myślą o graczach, stąd też pomysł na osobny świat z creative i działkami. Wszystko jest opisane na spawnie także..

Czas powiedzieć czemu zakładam ten temat. W sumie jest jeden prosty powód, serwer nie jest skończony i szkoda robić jego pełną publikację, do tego dochodzi fakt że nie posiadam konta z 50 postami, a nie chcę spamić na umór:)

Graczy chętnych przetestować serwer zapraszam na PW (serwer posiada stronę na darmowym hostingu, na start każdy dostanie 1 kod vip - w końcu jakoś testerów przyciągnąć trzeba!), tutaj nie będę podawał IP bo z tego co wiem moderator może to usunąć.

Pozdrawiam i zapraszam do testowania! :)

417711489342956987022.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...