Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jayce - nerf

Bitch.Please

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda że Jayce ma dostać dość mocnego nerfa? Myślałem nad jego kupnem jednak gdzieś kiedyś przeczytalem że ma dostać nerfa i nie jestem pewien kupna

Opublikowano

Weź Eliskę. Ona nadal jest dobra, mina Riotera, który zobaczył że soaz znowu wziął Eliskę po nerfie - bezcenna :D

Eliska praktycznie może iść wszędzie prócz ADC. Ogromny burst, sustain i inne :D

@down

Z tego co słyszałem z lcs, i co mówił support to zmiany odnośnie bohaterów są właśnie przede wszystkim tam wprowadzane jako pierwsze.

Opublikowano

Weź Eliskę. Ona nadal jest dobra, mina Riotera, który zobaczył że soaz znowu wziął Eliskę po nerfie - bezcenna :D

Eliska praktycznie może iść wszędzie prócz ADC. Ogromny burst, sustain i inne :D

Ale wiesz że oni grają na patchu 3.8 (czyt. przed nerfem)?

@Top

Najpierw trzeba by było ujrzeć cyferki, bierz jayce, masz całe 2 patche (czyt. ~~2miesiące) do zmian.

652601399840421198520.png

Gość koxxxik12
Opublikowano

Jayce lepszy i to dużo. Nerfa dostał już ,ale jakoś nadal cisko każdym toperem jak chce. Już dawno miał dostać tego reworka i co? Nadal czekam i doczekać się nie moge. Bierz i nim graj póki możesz bardzo mocny toper/mider/jungler.

Opublikowano

Ale wiesz że oni grają na patchu 3.8 (czyt. przed nerfem)?

@Top

Najpierw trzeba by było ujrzeć cyferki, bierz jayce, masz całe 2 patche (czyt. ~~2miesiące) do zmian.

plus tutaj .

2 miesiące i będzie tak kiczowaty jak darius ? nie dziekuje .

Ogl jayce strasznie trudno ogarnąc . Ale jest mocny .

ja ci polecam nautiliusa .

Mocny pik

Kamien

op Gangi .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...