Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Autopota

MPC Fighter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie krzyczcie jestem kompletnie zielony na temat metina. Potrzebuję autopoty na serwer Nostidla.pl wraz z instrukcją ściągnięcia i instalacji. Dam najlepszą odp. i łapki.:-)

Opublikowano

tutaj masz multi hacka

masz tu autopoty , mobbera , sh itp

Link: www.mpcforum.pl/topic/1006166-dl-m2k-mod-by-123klo/#entry8279500

58121063168705213211.png

Opublikowano

A co to ten kamermod?? Nie jest on lepszy?? Da się go na nostidle zainstalować?? Jescze instrukcje napisz gdzie to się wrzuca i jak się to odpala...

Opublikowano

A co to ten kamermod?? Nie jest on lepszy?? Da się go na nostidle zainstalować?? Jescze instrukcje napisz gdzie to się wrzuca i jak się to odpala...

Szczerze mówiąc to multihacki różnią sie tylko wyglądem.

58121063168705213211.png

Opublikowano

to wszystko trzeba instalować do metin.pl?? Ja mam tylko pliki, które ściągnąłem ze strony nostidla.pl. Nie mam oryginalnego metina... Będzie działać bez ściągania polskiego metina??

Opublikowano

to wszystko trzeba instalować do metin.pl?? Ja mam tylko pliki, które ściągnąłem ze strony nostidla.pl. Nie mam oryginalnego metina... Będzie działać bez ściągania polskiego metina??

a jak inaczej :D instalujesz/wypakowujesz to do clienta nostildi :)

58121063168705213211.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...