Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie widać nic w patcherze

skiler951

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekaj do końca paczowania, spróbuj pobrać jeszcze raz.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Niestety nadal nie działa :(

Nie orientuje się zbytnio, ponieważ pierwszy raz spotykam się z takim problemem, ale spróbuj zrobić reinstal gry, najlepiej pobierz jeszcze raz (tak jak up mówi), lub jeżeli to nie pomoże napisz do supportu.

xD 

Opublikowano

Czekałem do końca i dalej to samo :( w każdym luncherze mi się tak robi od dłuższego czasu dopiero też mnie to wku****

Hm, coś masz z kompem, spróbuj Ccleanerem wyczyścić rejestry etc, jeżeli to nic nie da to przeskanuj kompa avg.

xD 

Opublikowano

Ostateczna wersja to przeinstalowanie systemu, trochę roboty z tym jest, ale jak dobrze zabezpieczysz dysk i swoje dane to nic nie stracisz, ale będziesz musiał się trochę z tym pobawić

Opublikowano

@UP Nie doradzaj resa systemu jak nie wiesz czy na pewno jest potrzebny, to bez sensu.

Ja na Twoim miejscu napisałbym do supportu. Opisz co już zrobiłeś, żeby Ci nie wysłali tego samego. Pewnie odpiszą "ctrl+c ctrl+v", ale zawsze warto spróbować.

Opublikowano

Hm... kolega miał podobny problem z tą różnicą, że nie pojawił się mu laucher. Przeinstalował system i wszystko pięknie chodziło. Do tego wyraźnie napisałem, że ostateczna wersja to przeinstalowanie ... czyli jak inne środki zawiodą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...