Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gw2 na allegro

Salih

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko czy te kody się czymś różnią np. Standart Edition, Deluxe edition? I jak to zamówie za 115zł to mam po prostu ściągnąć grę z neta czy jak?

aha jeszcze jedno czy teraz dużo osób gra w gw2 czy już to się znudziło i nie warto kupować?

%5BW%5Die%5BV%5Du.png
Opublikowano

Wersja Digital Deluxe Edition zawiera:

* Summon Mistfire Wolf Elite Skill - unikatowy skill

* Miniature Rytlock

* Golem Banker - golem bankier

* Chalice of Glory - możliwość zdobycia dodatkowej Chwały

* Tome of Influence - jednorazowe zwiększenie statystyki

Grę się opłaca kupować. Czy Ci się znudzi to od Ciebie zależy.

Opublikowano

Nadal warto kupić i zacząć przygodę z ta grą. Szczególnie na Blacktide gra spora ilość osób, głównie polaków. Gra jest genialna także naprawdę warto.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Widzialem na yt, ze musi byc ciekawa i wciągająca, a koszty? Placimy jednorazowo? Jest cos w rodzaju Item-Shop?

Płacisz raz i potem grasz za darmo ile tylko chcesz. W grze jest Item-Shop, w którym możesz kupić zwiększone zdobywanie doświadczenia, punktów karmy i innych dupereli, ale i tak to żadnej znaczącej przewagi nie daje. Można tam również kupić ubrania dla postaci, których normalnie w grze nie da się zdobyć. Plusem jest to, że nie trzeba wydawać prawdziwej waluty, bo w grze można wymienić złoto na gemy, za które się kupuje właśnie w IS.

Ogólnie gra jest ciekawa, a fabuła wciąga (nie tak jak w GW1, ale wciąga mocno), ale im bardziej hardcorowo zaczynam grać (farma, farma i jeszcze raz farma), tym bardziej mi się to nudzi. Według mnie, to gra bardziej casualowa i można sobie przy niej na spokojnie pograć, pogadać z ludźmi, a nie spinać dupę, że po 8 godzinach walki z bossem nam wysiada internet i cały wysiłek idzie w p....

7m9a.png

Opublikowano

Ja polecam.
Grałem od premiery do 80 poziomu. Potem powiało nudą ze względu no to, że chciałem być pro koxem a nie mogłem :)
Wróciłem jakiś czas temu gram dalej wbijam achievmenty, aktualnie pięknie pracuje Living Story, codziennie Fractale, dungi i może powoli złoże legendę za pół roku xD

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Ja polecam.

Grałem od premiery do 80 poziomu. Potem powiało nudą ze względu no to, że chciałem być pro koxem a nie mogłem :)

Wróciłem jakiś czas temu gram dalej wbijam achievmenty, aktualnie pięknie pracuje Living Story, codziennie Fractale, dungi i może powoli złoże legendę za pół roku xD

Zawsze możesz wydać te 1-2 tysiące na broń xD

7m9a.png

Budowniczy
Opublikowano

Opłaca się kupić, ja kupiłem niedawno za niewielkie pieniądze, wersje standardową, ale, niestety, gram tylko kiedy mam czas, a czasu mało :/

A więc GW2, to jak dla mnie teraz najlepsza gra MMORPG, więc polecam kupić, baardzo :D

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wersja standardowa jest wersją bez żadnych bonusów a wersja deluxe dodaje ci tam pare bonusów, takich jak Golem bankowy, który będzie towarzyszył twojej postaci przez tydzien, miniaturkę Rytlock-a i elitarnego skilla przywołania wilka.

Polecam kupić wersję standardową, iż wersję deluxe można kupić IG, za gemsy które kupuje się za pieniądze w grze.

Następnie zależy czy kupisz wersję z pudełkiem czy jedynie klucz. Jeżeli kupisz wersję z pudełkiem, będziesz musiał poczekać na grę, a jeżeli kupisz klucz, będziesz musial ściągnąć gre z oficjalnej strony Guild Wars-a 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...