Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Endomondo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakiej zasadzie dziala aplikacja endomondo ? Z tego co czytalem to przez gps tyle ile sie porusze tyle zapisuje mi metrow/kilometrow.Ale to trzeba miec neta przeciez zeby polaczyc sie przez gps...A gosciu mi napisal ze dopiero po treningu wystarczy wejsc do sieci wifi ta jasne a jak sie polacze podczas biegu z gps skoro niemam neta

ie068n.jpg
Opublikowano

Ja prdl. GPS NIE POTRZEBUJE NETA!!! Endomondo dziala z gps bez neta bo gps laczy sie z satelitami... Tak jak twoj telefon dzwoni bez neta. Internet wlacz jak chcesz od razu uploadowac staty. Jak nie to wystarczy ze w domu sie polaczysz z wifi. Tyle.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

"Co 5s bierze sygnał z gps, neta nie potrzeba do rejestracji trasyt." - pierwszy wynik z Google.

Opublikowano

Wyjdź z domu , poczekaj aż złapie gps i potem idź jedź itp . Ważna informacja nie wchodzi z gps do domu ponieważ nie bedzie łapać sygnału

W lesie , może działać a może i nie

Gość kamil40013
Opublikowano

Internet jest potrzebny tylko do wysyłania statystyk z treningów oraz do google map's które wbudowane są w tej aplikacji. Np. Wiemy gdzie się znajdujemy itd.

GPS jest potrzebny z tego co wiem do każdego sportu w tej aplikacji. Jedynie krokomierz nie wymaga sygnału GPS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...