Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Części do broni z codziennego losowania

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie.

Jak zainstalować daną część w karabinie?

bo np ja chce zmodyfikować lufe która mi dropła z codziennego losowania i zainstalować na snajperce.

Opublikowano

Otwierasz ekwipunek (tam gdzie sklep), wybierasz broń i klikasz "Modyfikacja broni" (musisz mieć ją na stałe).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

@up

Taki ch*j. Nie musisz mieć. Wystarczy mieć na 1 dzień,a potem będziesz miał informacje, że ci się skończyła ważność.

Wchodzisz w ikone broni, modyfikacje i wybierasz.

Opublikowano

no dobra zrobiłem i teraz muszę kupić tą modyfikacje za foundsy albo za kase i nic nie pisze że za free. A lufe dzisiaj losowałem :/

Opublikowano

Bo musisz ją znaleźć tam. Jak pisze "LUFA PRECYZYJNA", to przesuwasz w bok, dopóki nie znajdziesz napisu z zegarkiem.

Opublikowano

ale przecież losowałem dzisiaj lufe. Jak to możliwe że wygasła po godzinie jak najmniejszy czas to 24h o.O

Opublikowano

Jak wylosujesz dodatek i chcesz go zalozyc wykonujesz czynnosci:

-wchodzisz do bronie

-wchodzisz do ekwipunek

-otwierasz takie kolo zebate

-gdy otworzy sie okno modernizacji broni szukasz wylosowanego dodatku z takim stoperem i klikasz okej

Pomoglem...mysle ze tak ;)

Pozdrawiam :)

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Na pewno dzisiaj i na pewno tą lufę? To nie jest możliwe żeby wygasła po jednym dniu, poprzesuwaj i może się okaże że lufy (albo dni) pomyliłeś ;d

no nie mam zaniku pamięci krótkotrwałej

a części mogą być na wszystkie bronie?

Opublikowano

Do wszystkich karabinów: lufa,kolba i magazynki. Tylko celowniki do karabinów wyborowych są inne(lunety), lecz dla automatów, jak Vss są też możliwe holograficzny, reddot i m145.

Opublikowano

Do wszystkich karabinów: lufa,kolba i magazynki. Tylko celowniki do karabinów wyborowych są inne(lunety), lecz dla automatów, jak Vss są też możliwe holograficzny, reddot i m145.

noto o jest grane o.O

bugi?

Opublikowano

Możliwe... a na dobrej postaci patrzysz? ;)

nosz cholera jasna xD

wchodze na 2 konto i zapomniałem że na tym 2 koncie właśnie wylosowałem tą część :D

można zamknąć temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...