Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd podczas łączenia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem sobie mapę i szczegóły, mapa nie posiada Cieni a mimo to po skonwertowaniu jej jest tam taki plik czy to w czymś przeszkadza? Czy jeśli wyskakuje mi błąd podczas łączenia to może być wina mapy w plikach czy nie za bardzo ?

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Zobacz co masz w syserr'ach albo logach z channeli.

Po nich będziesz wiedział dlaczego sie nie możesz połączyć.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Właśnie to co kolega Up napisał, w syslogu mam , że nie można odczytać pliku seting.txt z z folderu mapy czyli źle mapę zrobiłem.

@ Down Mapę dobrze dodałem, ale same pliki mapy był źle zrobione, wystarczyło usunąć i działa

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Mialem ten sam blad, jest to blad podczas dodawania mapy do clienta. W settingu, lua etc. W moim przypadku musialem na nowo stawiac maszyne, poniewaz wywalalo mi ciagle w syserze, ze bkad pozostal. Mimo to sprobuj wgrac ponownie czysty folder map, albo wgraj backupa, lub na nowo maszyne postaw ;>

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...