Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Gramy Assaultem !

i3turbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f960f114dad077fd90d2347.1100x1100.jpg

1. Zaczne od opisu postaci. Jest to bardzo dobra postać do ataku. Ma bardzo dobre bronie i wręcz powiem że asslaut jest przeznaczony do rash-u;).

2. Może coś powiem o podstawowych broniach tej postaci:

1 slot - są to knuckle (broń używana do pokonania przeciwnka w ośmieszający go sposób B).

2 slot - to colt (broń używana przez graczy którzy mają już jakieś doświadczenie z grą, moim zdaniem dobra broń ponieważ jeden celny strzał zabiera 5hp przeciwnikowi).

3 slot - k2 (naprawdę bardzo dobra broń jak dla mnie, mogę ją porównać do K1 dla medyka. Zaraz po m4a1 jest to moja ulubiona broń na tą postać).

4 slot - GRENADE (co tu dużo mówić u doświadczonego gracza granat jest lepszy od t-bomby).

2. W drugim punkcie opisze wam najlepsze bronie na tryb CQC, explosive 16 graczy. Te bronie mogą być też używane na deathmeatch i na trybie AI.

1 slot - knuckle (tutaj się nic nie zmienia ponieważ najszybciej pobiegniesz gdzieś z pięściami).

2 slot - mp5k (broń naprawde kozacka 20 naboji i 5 magazynków. Broń szybko strzelna).

3 slot - m4a1(jest to broń jedna z moich ulubionych w tej grze. Daje sobie rade tą bronią jeśli ktoś ma famasa czy inna dobrą broń).

4 slot- grenade (nic się nie zmienia).

5 slot - m249minimi (broń bardzo dobra, amunicji 100 i magazynków 2.Broń jest bardzo niebezpieczna dla wprawionego gracza jest to perełka. Tą bronią zrobiłem pierwszego teambasha na 16 graczu xD).

6 slot - change6sloth,adrenalina i stamina(bardzo przydatne itemy, adrenalina możemy się uleczyć kiedy zostaliśmy ranni czy weszliśmy w m14 a zaś stamina jest nam potrzebna kiedy chcemy gdzieś szybko pobiec regeneruje nam sp).

3. Ten punkt jest dla graczy którzy znają mapy i chcieli by się pojedynkować z kimś 1vs1.

1 slot - knuckle (nic się nie zmienia)

2 slot -mp5k (tą bronia swojego przeciwnika pokonacie z bliskich odległości. Ja osobiście tą bron nazywam dobijaczem xD).

3 slot - m4a1 ( w zupełności ta broń wam wystarczy żeby kogoś upolować nawet nie potrzebujecie do tego 5 slot-u).

4 slot - grenade (standardowo).

5 slot - brak

6 slot - stamina i adrenalina (px-y opisane wyżej).

PS: Mam nadzieję że nowym player-om trochę pomogłem. Nie piszcie postów że kopia tutka że ktoś zrobił gramy medykiem i z kserowalem pomysl bo ja nie dalem ss-ów specjalnie. Zakaz kopiowania na inne fora specjalnie dla mpcforum: i3turbo

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Estetycznie, za duża czcionka jak na taką ilość kolorów, jednym słowem, za przeproszeniem mały "oczojeb" :/

Tutek mini, niezbyt jakoś przydatny, lecz przejdzie ;-)

Mam wrażenie, że pisany na siłę by zbić te %, lecz skoro komuś zależy ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Estetycznie, za duża czcionka jak na taką ilość kolorów, jednym słowem, za przeproszeniem mały "oczojeb" :/

Tutek mini, niezbyt jakoś przydatny, lecz przejdzie ;-)

Mam wrażenie, że pisany na siłę by zbić te %, lecz skoro komuś zależy ;p

Czcionka zmniejszona, co do % tak za leżało mi żeby zbić je.. jeszcze w niedziele o tej godzinie bylem pijany po sobotniej imprezie :ninja:

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Dziwnie opisane skad niskie lvl wezme m249mini ?? Ale napewno sie przyda dla nowo zaczynajacych.

Kupując za nexon cash w marketplace na stronie War Rock'a m249mini nie ma ograniczeń levelowych, możesz mieć 1 level i nią grać, tylko, że warunkiem jest kupno za nx cash w mp.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

No estetyka nawet ujdzie, alejakoś szału co do treści nie ma ;] Zresztą wszystkiego można się dowiedzieć w trakcie gry.

1357040469-U286162.png
  • Aive zmienił(a) tytuł na [War Rock] Gramy Assaultem !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...