Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Phpenix|125cap|rate zmienione dzis|13dg

lukasz87_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,nie dawno wrocilem z zagranicy i zaczelem znow grac w sro, chialem wam polecic pewien ciekawy server z aktywna administracja, nie jak na globalu kiedy jeszcze gralem z 7-8 lat temu kiedy administracja w ogole sie nim nie interesowala. Akurat dzisiaj wprowadzaja tam wielki uptade. Gra tam okolo 300 osob, ale mam nadzieje ze po uptadzie bedzie wiecej (przydala by sie jakas dobra paczka do grania tam:) :D Ale do rzeczy:

Strona to www.playongrid.com w prawym gornym rogu mamy rejestracje, zaraz po niej po zalogowaniu obok jest download/forum itp :)

Po uptadzie raty beda nastepujace:

EXP/SP x 300

Party EXP x 360

Gold x 40

Item drop x 90

Trade x 200

Alchemy x 1,5

Degree 13

Max lv 125

Dodam dla zachety zebyscie nie musieli sie rejestrowac i mogli cos wiecej wiedziec, ze co tydzien sa nagrody dla najlepszego thiefa,huntera,tradera za 1 miejsce 100silkow, 2gie 75 i za 3cie 50. Dla zbalansowania ras maja dodac skille do 125 z silkroad R. Przy zakupie silkow dostajemy 50% wiecej przez dany okres. Zaczyna sie rowniez literowy event, w ktorym zbieramy litery H A P P Y i nagrodami beda globale, returny(reversy), ress scrole, magic pop karty zegarki do petow itp. Jak macie jakies pytania to piszczie ja bede sie staral odpisywac na biezaco, ale lepiej bedzie jak sie zarejestrujecie i sami wszystko zobaczycie:D

Opublikowano

Server ma 3 miesiace, nie wypalil na poczatku dlatego ze mial low raty, teraz to zmienili i jest calkiem ciekawie:) Pozatym ja tam bota nie uzywam, ale inni uzywaja i bez problemu im dziala :) Moze sciagneles server thor a nie phoenix, albo takie ip zlego servera podales w bocie :)

Opublikowano

Gram na tym servie od jakiegoś czasu. Mój nick Amarena jak by cos sie odezwinj:) jak by sie znalazlo jeszcze troche osob mozna by zrobic jakas gildie karawany czy cos

Opublikowano

Wlasnie zalozylismy polska gildie na tym serverze jest nas kilka osob i szukamy kolejnych pozytywnie nastawionych graczy :D W grze pm do |_Destero_| , _Thorn_ albo VenO_oM. Na start zabierzemy was na jakis plv wciagne was do swojej akademi i dostaniecie jakies 100 baniek na start :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...