Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Hackshield nie chce się zaktualizować

Diabel_4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Grałem w CA ok rok temu po raz ostatni. Teraz zachciało mi się pograć. Pobrałem. Zagrałem w nie raz. Zrobiłem trochę tych darmowych reklam itd. i na tym koncie mam fajne bronie. Ale nie o tym.

Rzecz w tym, że następnego dnia (3 dni temu) chcę wbić do CA, a tu pojawia się HackShield i 2 kreski loadingu. Czekam tak 10 min, wkońcu restart zrobiłem, bo pomyślałem, że może jakaś ścina. Wbijam drugi raz. To samo. Czytałem wiele. Reinstalwałem grę. Pobrałem nawet najnowszą przeglądarkę IE. Pobrałem na nowo grę. Zaporę mam wyłączoną, antywirusa nie posiadam ( co 2 tyg skanuje kompa combo fixem). Ale gra jak nie działała tak nie działa, Od czasu do czasu wyskakuje błąd, czytałem, że ten problem oznacza, że hack shield się nie może zaktualizować.
Czy mógł by mi ktoś wyśłać jakieś pliczki, czy dać jakąś poradę? Dodam, że w niektórych grach miałem problemy z uruchomieniem. Coś z Visual C++. Ale zainstalowałem tę biblioteczkę i powinno wszystko grać. Direct X też aktualizowałem. pamiętam, że było jeszcze coś, ale nie pamiętam jak ten program się nazywał. Ale z tego co pamiętam był potrzebny do uruchamiania hacków, a nie gry. A najdziwniejsze jest to, że gra działała pierwszego dnia. A następnego przestała. Nwm, co się dzieję. Do tego we wszysktich przeglądarkach tak mam, że gdy pobieram np. Ccleaner, czy Utorrent pobieranie staje na 99% i wkońcu wywala błąd. Dlatego te pliki muszę pobierać w .rar czym omijam tę blokadę. Ale z downloaderem CA nie miałem takich problemów.

Prosił bym o pomoc, albo wysłanie zaktualizowanego HS.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Gra się już uruchamiała, ale pojawiał się błąd przed oknem logowania. Nie pamiętam dokładnie, ale coś, że Client ( czyli pewnie gra) is corrupted (Jest uszkodzona?) Error: 301. Po nacisnięciu OK endening baner. Robię jeszcze jeden reinstal. Jak coś dam edit.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Opublikowano

Nie no ok. Działa i tak. Reinstal, wkleiłem te pliki i gra działa. :P Dzięki za pomoc. Do zamknięcia.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...