Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rozwalony serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgłoś do owncraft, może jakiś backup mają, poza tym możesz zgłosić na policję o włamanie i groźby karalne

Budowniczy
Opublikowano

Takie groźby należy kierować do Adminstracjii tego, owncraft, musisz im napisać na e=mail lub mieć z nimi kontakt

Pozdrawiam, i życzę, aby wszystko było rozwiązane pozytywnie :D

Opublikowano

Jeśli mają backup'a to pewnie będzie Cie to kosztowało. Nie za darmo będą trzymać 2x twoich plików za darmo . Mialem taki klopot na strone WWW na hoscie proserwer.pl (XAA.PL) chcialem aby przywrocili mi kopie zapasową z poprzedniego dnia. ale okazało sie to płatną opcją :P Nie wiem jak jest na Own. napisz do supportu hostingu.

Opublikowano

zgłoś do owncraft, może jakiś backup mają, poza tym możesz zgłosić na policję o włamanie i groźby karalne

Śmieszne włamanie? Zacznijmy od tego że jeśli serwer nie jest ONLY PREMIUM to dostęp do op ma każdy! Wystarczy mieć głowę do sprawdzania błędów w pluginach :)

Opublikowano

Jeżeli serwer jest non premium to dostęp do ola ma każdy mojang ma w umowie że nom premium masz na własną odpowiedzialność ...

Witam siec serwerów ,, Garnizon ''
Potrzebuje Budowniczego do zbudowanie
lobby serwerowego
Wiecej Informacji PW
Budowniczy na starcie
jezeli dobrze sie wywiąże awansuje na Administratora

Kontakt oczywiście: Skype: obalacz lub PW

Opublikowano

Ja bym ci radził na policje to zgłosić. Groźby są karalne.

Pomogłem?Zostaw "Lubie to"

Proszę o zdjęcie tych kilku procent.

Opublikowano

Jak masz serwer no premium to podczas uruchamiania się go piszę, że to jest tryb w którym mogą się włamywać hackerzy więc włamania nie możesz zgłosić, ale możesz zgłosić to, że ci grożą.

Szukasz Technika na swój serwer Minecraft?

Jeśli tak to pisz na PW :D

NIE MAM SKYPE!

Opublikowano

Możesz się zgłosić do psychiatry że masz coś z głową nie tak :D Na policji Cię wyśmieją, to nie są groźby karalne i postępowanie zostanie od razu umorzone o ile od Ciebie w ogóle przyjmą zgłoszenie hehe :D Nie bądź śmieszny. Sam sobie wymierzyłeś karę... Zareklamowałeś swój serwer u nas po tym jak Morning napisał Ci :

[Dziewczyna] - Zdjęcie na PW wraz z nickiem na kartce czy coś.

Normalnie padłem :D A może jeszcze mają wysyłać zdjęcia cycków ? :D

Jak byłbyś FAIR to by Ci serwera nie zepsuli.

Opublikowano

Powiem tak.

Kochani "Debile" z iperiumcraft boją się konkurencji. Znam wiele serwerów które upadają po ich atakach. Nie mogą się pogodzić z tym że ktoś jest odnich lepszy. W godzinach szczytu gra u nich 20 osób na krzyż. Atakują każdy lepszy serwer od swojego. Nie chce nic mówić ale to są poprostu dzieci. Dalej nie będe sie wypowiadał. Całość możesz zgłosić do owncraft.

@Moderator

Proszę o nienadawanie mi ostrzeżenia za słowa ponieważ jest to fakt o tych ludziach i inaczej nie da się na nich mówić.

Opublikowano

taka rada na przyszłość: nie reklamuj serwerów na innych serwerach. Mogą przez to przyjść trolle ze zmiennym IP i spamować Ci, możesz zepsuć sobie opinię i w najgorszym wypadku to co się stało :(

Bez reklam fb

Opublikowano

Powiem tak.

Kochani "Debile" z iperiumcraft boją się konkurencji. Znam wiele serwerów które upadają po ich atakach. Nie mogą się pogodzić z tym że ktoś jest odnich lepszy. W godzinach szczytu gra u nich 20 osób na krzyż. Atakują każdy lepszy serwer od swojego. Nie chce nic mówić ale to są poprostu dzieci. Dalej nie będe sie wypowiadał. Całość możesz zgłosić do owncraft.

@Moderator

Proszę o nienadawanie mi ostrzeżenia za słowa ponieważ jest to fakt o tych ludziach i inaczej nie da się na nich mówić.

Sam jesteś "debil". Nikomu bez powodu nie psujemy serwerów. Jak ktoś bez szczelnie wchodzi do nas na serwer i reklamuje swój to się nie dziw, że odwdzięczamy się tym. Jest tysiąc lepszych serwerów i nas to nie obchodzi, mamy swój. Skoro ktoś jest nie FAIR do nas do my też jesteśmy nie FAIR do niego! Tyle w temacie.

Opublikowano

Tak to jest jak się reklamuje na innych serwerach swój ''lepszy'' serwer. Ja się reklamuje na własnym kanale na YouTube, i mam spokój ;)

A co do tych gróźb to koledzy po wyżej napisali co możesz zrobić w takich groźbach ;)

n6ezWbn.png

Opublikowano

OwnServer nic w tym przypadku nie zrobi ;) Jeśli miałeś plugin AutoSaveWorld to on Ci zapisywał mapke a jeśli wpisałeś komenda na bacupa mapy to bd ją miał .

Po za tym jeśli na MPC jest prezentacja tego serwera imperiumcraft to napisz do moda bo z tego co wiem za niszczenie serwerów jest perm ban ;)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Sam jesteś "debil". Nikomu bez powodu nie psujemy serwerów. Jak ktoś bez szczelnie wchodzi do nas na serwer i reklamuje swój to się nie dziw, że odwdzięczamy się tym. Jest tysiąc lepszych serwerów i nas to nie obchodzi, mamy swój. Skoro ktoś jest nie FAIR do nas do my też jesteśmy nie FAIR do niego! Tyle w temacie.

Tia.. Crafted też was atakowało?

Opublikowano

Powiem tak.

@Moderator

Nie boimy się żadnej konkurencji, a debilem to ty możesz być co najwyżej. My rozwalamy tylko serwery, które się u nas reklamują, bo nie lubimy tego. No i co z tego, że mamy chociażby tych 20 graczy - ważne, że są :) Jest wiele lepszych serwerów od nas i jakoś nie rozwalamy ich, bo nie mamy powodów :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...