Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] bot\mod pl

ciunio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Może mi ktoś podać skąd mogę pobrać moda/bota do metina.pl i jak zablokować hs

I czy jak mnie zabnują za używanie modów, to zabnują mi konta powiązane z pocztą?

Czy też inne które nie są powiązane z pocztą i którymi bym nie czitował.

I czy podczas handlu z botem też mogę zostać zbanowany?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chodzi mmi o to, że jak bede czitowal na innym koncie, to czy mi8 moja glowna postac zbanuja ktora bedzie na czystym cliencie ktora tylko bedzie handloowala z botem

http://metin2mod.tk/metin2pl.html

Sciagasz i wypakowujesz tam gdzie masz clienta metin2.pl

Jesli masz pare kont na 1 mailu to ci zablokuja wszystkie

Gdy masz moda / bota i stoisz sobie w m1 i gadasz, to jest niemozliwe zeby wykryli ze masz " hacki "

chodzi mmi o to, że jak bede czitowal na innym koncie, to czy mi8 moja glowna postac zbanuja ktora bedzie na czystym cliencie ktora tylko bedzie handloowala z botem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli np. zamierzasz łowić ryby na modzie i potem będziesz przekładał małże na główną postać to zbanują :D ( postać na innym mailu i dropek też na innym mailu )

Jeżeli masz na jednym mailu dwa konta ( główną postać i dropek na którym bedziesz używał cheatów ) to banują obie postacie i nie ważne czy na głównym koncie używałeś tylko czystego clienta.

58121063168705213211.png

Opublikowano

Jeżeli np. zamierzasz łowić ryby na modzie i potem będziesz przekładał małże na główną postać to zbanują :D ( postać na innym mailu i dropek też na innym mailu )

Jeżeli masz na jednym mailu dwa konta ( główną postać i dropek na którym bedziesz używał cheatów ) to banują obie postacie i nie ważne czy na głównym koncie używałeś tylko czystego clienta.

Ale mi chodzi o to, że mam na ten przykład konto "bot" i on jest na innej poczcie i sobie tam czituje...

A główna postać nie czituje i jest na inne poczcie

Czy ta postac co jest na inne poczcie moze zostac zbanowana?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zablokują ci główne konto jak będziesz handlować z tym botem na jednym komputerze. Jeśli chcesz sobie przesłać to co zarobiłeś musisz użyć dwóch kompów. Lub prostszy sposób to handel za pomocą toboła :)

Opublikowano

Zablokują ci główne konto jak będziesz handlować z tym botem na jednym komputerze. Jeśli chcesz sobie przesłać to co zarobiłeś musisz użyć dwóch kompów. Lub prostszy sposób to handel za pomocą toboła :)

czyli jak bede handlowal przez tobol nie zbanuja mnie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

czyli jak bede handlowal przez tobol nie zbanuja mnie?

Przez tobol rowniez mozna dostac bana.

Tak jak ktos pisal wyzej, musisz zrobic to z 2 roznych komputerow wtedy prawdopodobienstwo zbanowania jest prawie zerowe

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Przez tobol rowniez mozna dostac bana.

Tak jak ktos pisal wyzej, musisz zrobic to z 2 roznych komputerow wtedy prawdopodobienstwo zbanowania jest prawie zerowe

Ok, mam dwa komputer, ale są na tym samym necie czyli IP to samo...

to co z tego.?

A jeżeli ktoś ma neta ośiedlówkę do której jest podpięte załóżmy, że 20 komputerów i ja sobie gra w metina, a sąsiad gra też i czituje, a ja znim handule, to co ban?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest wyrzucanie itemów z bota/dropa itp. i podnoszenie ich główną postacia. Ryzyko bana na główną postać przy wywalaniu itów i podnoszeniu jest prawie zerowe. Nie banują na IP bo czasami by musieli banować całe osiedla czy ulice. Za multikonta też nie ma banów więc chyba nie ma różnicy czy masz włączone dwa metiny na jednym kompie czy korzystasz z dwóch innych. Ważne, żeby nie handlować w żaden sposób z botem i nie zachowywać się podejrzanie.

Opublikowano

Najlepszym sposobem jest wyrzucanie itemów z bota/dropa itp. i podnoszenie ich główną postacia. Ryzyko bana na główną postać przy wywalaniu itów i podnoszeniu jest prawie zerowe. Nie banują na IP bo czasami by musieli banować całe osiedla czy ulice. Za multikonta też nie ma banów więc chyba nie ma różnicy czy masz włączone dwa metiny na jednym kompie czy korzystasz z dwóch innych. Ważne, żeby nie handlować w żaden sposób z botem i nie zachowywać się podejrzanie.

czyli jak mam sobie przerzucić dobytek zabrany za bocie?

Wyrzucając itemy na ziemie czy przez tobół ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O bosche... Umiesz czytać ze zrozumieniem, czy jesteś aż taki tępy, że trudno Ci pojąć tak prostej rzeczy? Tak, Ty wywalic z bota itemki na ziemię i podnieś głównym kontem, zrozumiano? Czy wytłumaczyć prościej? A najlepiej po prostu napisz do GM, że grasz na FB i będzie po kłopocie, nie będziesz się marwtił co zrobić jak konto bociarskie masz zapełnione...

Opublikowano

a ten da sie na tym bocie ustawic zeby sobie sprzedawal itemy?

Pobierz bota, zainstaluj i sprawdź jakie ma funkcje. O czytaniu opisu na stronie pobierania nie będę pisał, bo mógłbyś czegoś tam nie zrozumieć.

*

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...