Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Snajperka vs Pistolet

Spray12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie lepiej jest grac 2 snajperkami(takie posiadam M95, Elita M-21 1.Klasy) czy 2 pistoletami ( jakie sa najlepsze dla snajpera?)

Z góry dzieki :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Dla mnie tylko damskie narządy rozrodcze (czyt. cipk|) kampią z sanjperkami.

Graj dwoma pistoletami na daleki zasięg i będzie dobrz ;D

-super ręczna armata harrego,

-uber faworyt gerartha

Albo zamiast jednego pistoletu uber noż konrada.

Opublikowano

@Up.

Sorry ale nie dla Ciebie tylko dla Kruszakusa, taka bolsena prawda.

Każdy ma swój styl zobacz czym Ci się lepiej gra... A co do tych cipek i snajperek to.... Po co je stworzyli... żeby na nie patrzec czy ich uzywac taka jest klasa commando...

Opublikowano

@2UP

Podajesz broń dla Royal i dla National, a to ma byc set na jedną nacje, pozatym snajperką nie zawsze się kampi..

Co do tematu to lepiej grać i snajperką M95 i pistoletem, np. taką Super Armatą Harry'ego ;d

Na dwie snajperki nie ma co grać, bo bardzo trudno się gra i efekty sa marne, bo nie masz jak walczyć na krótki dystans.

Daj Jeśli Pomogłem!

Dzięki ;)

Opublikowano

@2UP

Myślę że kilka osób może myśleć tak samo ;d

Jeśli Ciebie pasjonuje siedzenie na górce przez połowę meczu i czekanie aż ktoś się wychyli, to proszę bardzo.

@UP

Wiem że nie zawsze się kampi, ale jeśi stoi się na widoku to nas łatwo zabić, więc WIĘKSZOŚĆ osób kampi.

Jeśli chodzi o braonie które podałem, jedna z tych broni będzie kradziona, ale ponieważ autor nie podał nacji jaką gra, myślałem że będzie to oczywiste.

Opublikowano

@2UP

Nie musi być broń zwędzona, ponieważ są też odmienniki dla Royal (o ile jest lub wlaśnie Harry jest odmiennikiem Gerharrta..), a co do tematu kampienia to dałeś do zrozumienia tym tekstem, że snajperkami się tylko kampi..

Pozatym mogłeś podać bronie i dla Royal i dla National ;d

Tak w ogóle Spray, popróbuj rad każdego z nas i zobacz czym będzie się najlepiej grało, nie ma takiego czegoś jak najlepsza broń, bo każdy jak się nauczy grać jakąś bronią to będzie w niej dobry, ale ja Ci polecam jak już mowiłem M95 i Super Ręczna Armata Harry'ego.

Daj Jeśli Pomogłem!

Dzięki ;)

Opublikowano

Właśnie,komandos to nie tylko kamper. Kampi się m95,svd(rly,to półautomat),snajperka stefana/pukawka pipsqueka, mk1 łobuz, panzerniszczyciel 39. Czyli coś na wzór p4f( m95, m82 zajebisty dźwięk wystrzału, l96)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...