Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo się dowiedziałem z prezentacji.

chyba napisal ze to server kopia triadoru.... wystarczy pomyslec

@topic

wywalcie te dungeony ze skrzyn ucznia bo to bezsens,a co do mnie chyba zagram ;p

Opublikowano

A mi sie wydaje ze ktos za leniwy. Nie dosc ze nie wasze pliki to jeszcze nie chcialo sie robic zachecajacej prezentacji... na dedyku tez takie gowno pokazecie ?

Watpie ze ilosc graczy wyniesie +300, i zapewne na starcie tez bd lipa. No ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

jestem graczem metin2 na privach od kilku lat a triador to jedyny serwer który mnie tak bardzo wy***jał """"" spodobał mi się > wydałem 10 zł > zamknęli go po tygodniu

bardzo rzadko wydaje kase na is i pierwszy raz podczas mojej aktywnej gry serwer został zamknięty

dlatego NIE POLECAM

Opublikowano

A mi sie wydaje ze ktos za leniwy. Nie dosc ze nie wasze pliki to jeszcze nie chcialo sie robic zachecajacej prezentacji... na dedyku tez takie gowno pokazecie ?

Watpie ze ilosc graczy wyniesie +300, i zapewne na starcie tez bd lipa. No ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

jakie nie nasze pliki? co ty za bzdury gadasz. wszystko robione przez nas od 0

A po co robic prezentacje? juz jedna nam zmkneli bo forgame ma wtyki w mpc...

jestem graczem metin2 na privach od kilku lat a triador to jedyny serwer który mnie tak bardzo wy***jał """"" spodobał mi się > wydałem 10 zł > zamknęli go po tygodniu

bardzo rzadko wydaje kase na is i pierwszy raz podczas mojej aktywnej gry serwer został zamknięty

dlatego NIE POLECAM

tu jest inny team nic nie mamy wspolnego z tamtymi debilami...

Opublikowano

Kolejna bezsensowna prezka najpierw za kradzież grafiki pozatym pliki tak samo kradzione, 100% to samo co triador, wiec nie zamydlajcie komuś oczu. Serwera nie polecam, założę się, że są te same bugi co na triadorze + nic co jest ich wszystko z triadora na gotowcu.

Opublikowano

Kolejna bezsensowna prezka najpierw za kradzież grafiki pozatym pliki tak samo kradzione, 100% to samo co triador, wiec nie zamydlajcie komuś oczu. Serwera nie polecam, założę się, że są te same bugi co na triadorze + nic co jest ich wszystko z triadora na gotowcu.

Czlowieku powiedz mi jakim cudem mieli ukrasc pliki bo tego to ja juz nie rozumiem? lol

Opublikowano

Żerujecie na czyjeś porażce.
Nawet nie chciało wam się prezentacji zrobić.

Najlepiej napisać kopia Triadora i zadowoleni :)

ale nie wszyscy wiedzą jakim serwerem był Triador bo np. ja nie wiem

nie zagram i nie polecam

58121063168705213211.png

Opublikowano

Pliki od podstaw, które robiłem ponad 2 miesiące zrobiliście w .. kilkanaście dni tak? Przekonamy się, jak to wam wyszło i czy to kopia .. :>

Prezka okropna, 1/10.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pliki od podstaw, które robiłem ponad 2 miesiące zrobiliście w .. kilkanaście dni tak? Przekonamy się, jak to wam wyszło i czy to kopia .. :>

Prezka okropna, 1/10.

o kurwa grayst zajebisty jestes, takie gowno 2 miesiace robiles? ;o jak to w 2-3dni kazdy i to kazdy ci odtworzy kto ma chociaz lekkie pojecie o tym co robi...

Opublikowano

o kurwa grayst zajebisty jestes, takie gowno 2 miesiace robiles? ;o jak to w 2-3dni kazdy i to kazdy ci odtworzy kto ma chociaz lekkie pojecie o tym co robi...

Rozumiem, że Twój "zajebisty" serwer robiłeś też dwa-trzy dni? No a jak, skoro wszystko na gotowcach ^^

//nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...