Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak odbyć taką wymianę?

Morrdechaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc znalazłem na tablicy.pl fajne ogłoszenie z komputerem. I koleś zgodził się na wymianę: Mam mu dać PS3 za tego kompa, ale jak mam to zrobić? On mieszka w szczecinie, a to bym musiał dojechywać pociągiem do niego. Przez allegro? Czy jak?

Opublikowano

Jak na tablicy.pl to są 2 wyjścia: 1.Dojazd na własny koszt (samochodem), 2. Wysyłka kurierem (Nie polecam). Uważaj, bo na tej stronie roi się od oszustów 8S

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

A jak on stworzy aukcje na allegro i ja to kupie i ja stworze i on to kupi to jak sobie wyślemy to chyba jak on mnie oszuka to będzie miał konsekwencje?

Opublikowano

Nie, bo tablica.pl to jest portal ogłoszeniowy, nikt nie zabezpiecza i nie ręczy za to, że towar lub pieniądze zostaną przekazane. Na allegro masz tą pewność, że jeśli jest coś nie tak to jesteś przezornie ubezpieczony i to oni się martwią żebyś był zadowolony.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Niech on wystawi na allegro aukcję.jest

"Wymienię komputer taki i taki,za PlayStation 3" i Kup Teraz jako 1 zł.Oczywiście musi napisać w treści aukcji,że cena Kup Teraz,nie jest ceną właściwą.

Opublikowano

Czyli jak on wystawi to na allegro i ja kupie, i mu wyśle tego Ps3 i coś będzie nie tak to allegro za to odpowiada?

Ale ty kurwa tempy jesteś, zachowujesz się jakbyś bym gimbusem.

; *

Opublikowano

Czyli jak on wystawi to na allegro i ja kupie, i mu wyśle tego Ps3 i coś będzie nie tak to allegro za to odpowiada?

No nie do końca, bo jak kupisz jego kompa za realne na allegro, to żeby aukcja poszła dalej musisz zapłacić za to z marszu, czyli dasz mu pieniądze i jeszcze ps3 i teraz pytanie czy on te pieniądze Ci odda.

951841430649214321545.png

Day after day.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...