Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gif w sygnaturze

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedozwolone. A najlepsze jest to, że kiedyś (nie wiem jak teraz) modowie dawali gify w sygnach, że była niepoprawna <3

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

jest zakaz bo ktoś sobie ubzdurał ze ruchomy gif nawet dużo mniejszy od normalnego gifa powoduje za duże obciążenie serwera forum , stąd zakaz gifów w sygnaturze i awatarach

jak widać bezsensowny zakaz jest głupotą i wymysłem administracji która niestety do błędu się nie przyzna że takowy bezsens stworzyła na forum

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ok dzięki.Bo zauważyłem,że gif który wczoraj sobie dodałem do sygnatury,został usunięty.Na PW jednak nie otrzymałem żadnej wiadomości,ani nic.

Raczej nie, i nie polecam dawania gif'ów w sygnaturze, a dlaczego? Domyśl się sam... :)

O co konkretniej chodzi? Niedomyślny trochę jestem :D.

Admin Cienia
Opublikowano

Szczerze mówiąc to w regulaminie nie ma nic o gifach czyli jakby można je mieć. Ale tak czy siak są one usuwane.

W regulaminie nie ma, jednak kokosz pisał żeby je usuwać.

1294477714-U1.png

Opublikowano

W regulaminie nic o tym nie ma więc spokojnie możesz sobie wstawiać

Jeżeli ktoś Ci ją usunie to spokojnie możesz walczyć o odszkodowanie w postaci pieniężnej (i zapewne wygrasz tę sprawę)

1375207970-U250359.png

Opublikowano

@up. Odrazu o milion niech sie saduje.

Co do tych gifow, to zgadzam sie zupelnie z Robem'em.

Tak samo jak sa te bledy, przy wejsciu na serwer.. Administracja juz 3 miechy naprawia.. Ciekawe , nie moga sobie ze strona poradzic, to daja jakies glupie "zakazy"..

Opublikowano

W regulaminie nic o tym nie ma więc spokojnie możesz sobie wstawiać

Jeżeli ktoś Ci ją usunie to spokojnie możesz walczyć o odszkodowanie w postaci pieniężnej (i zapewne wygrasz tę sprawę)

W sumie,byłem do tego gifa dosyć przywiązany.Moje wspomnienia są bezcenne,ale mogę je wycenić na kilkanaście tysięcy ;)

A tak na serio,temat już można zamknąć.Uzyskałem satysfakcjonujące wypowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...