Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cena riven?

KrisNew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic o takim czymś nie słyszałem ale jest taka możliwość bo wiele postaci zrzucają z 6300 do 4800 bo wychodzą nowe aby była jakaś równowaga

oynk.png

Opublikowano

Z tego co pamiętam cena talon'a została zmniejszona gdy do gry wprowadzili 2 postacie (został przeceniony po Aatrox'ie) więc można wywnioskować iż riven będzie przeceniona ale dopiero gdy pojawi się następny chempion po lucianie

Opublikowano

a jeżeli kupiłem ją 3 dni temu? xD

Nie dostaniesz zwrotu IP.

Zaznaczamy, ¿e poniewa¿ og³aszamy obni¿kê z wyprzedzeniem, nie bêdziemy dokonywaæ zwrotów ró¿nicy w cenie, za zakupy tych bohaterów dokonane przed obni¿k±.

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=559700

• Po szóstym bohaterze wydanym w 2013: Riven obni¿ka do 4800 IP / 880 RP

Opublikowano

Z tego co pamiętam cena talon'a została zmniejszona gdy do gry wprowadzili 2 postacie (został przeceniony po Aatrox'ie) więc można wywnioskować iż riven będzie przeceniona ale dopiero gdy pojawi się następny chempion po lucianie

Nie bo wcześniej od lissandry chyba staniał skarner i Warwick lub sam warwick.

Opublikowano

Dokładnie niedawno staniał Talon do 4800 tak samo niedawno zauważyłem zmianę ceny ww z 1350 do 450 i kolega wyżej może mieć rację, że po lucianie zniosą cenę do 4800 i zwrotu nie dostaniesz tak jak nikt nie dostał ostatnio za talona czy ww

9adc2b66942ff0dfra1pq2c.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...