Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Anty Spam/Anty Reklama/Anty Przekleństwa 1.6.2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam pluginów prostych i na v 1.6.2 które Zablokują dane słowa np: kur** itp ukrywają spam bądz, wyrzucają gracza z serwera za np spamowanie 3 razy tego samego zdania czy słowa, szukam pluginu w którym będę mógł zablokować np podawanie adresów ip na chacie.

Będzie +

Opublikowano

nie no co ty, to akurat wiem, tyle że jak to zrobie i wgl, to wpisuje komende /ns list i pokazują się zakazane słowa, ale i tak mogę ich używać jak każdy zresztą ... noswear to najgorsze co może być raczej, znacie coś lepszego ?

Opublikowano

Ja także polecam NoSwear, fajne zastosowanie :)

Polecam :)

Hej ;)

Szukam budowniczego na serwer PvP, pisz na skype: badi5661

Szukam sponsora na serwer PvP, pisz na skype: badi5661

Pozdrawiam :)

Opublikowano

SimpleCensor Polecam wam przeczytać spis pluginów w tym temacie

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam ci ProfessionalWarns - Polski plugin, przyda Ci się nie tylko dla zabezpieczenia przed spamem i przeklenstwami :) W zestawie jest dolaczone 100+ przekleństw z błędami nawet ^^

Ten Professional Warns to możesz dać jakiś link i jak to zainstalować ? po prostu wgrać Plik rar do folderu Plugins ?

i cos co działa na 1.6.2 BUKKIT

Opublikowano

nie no co ty, to akurat wiem, tyle że jak to zrobie i wgl, to wpisuje komende /ns list i pokazują się zakazane słowa, ale i tak mogę ich używać jak każdy zresztą ... noswear to najgorsze co może być raczej, znacie coś lepszego ?

Próbowałeś sobię zabrać op-a?

i grupę w pex'ie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...