Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Szybkie nabijanie expa

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pytanie jak szybko nabijac expa mam hacka ale cos slabo mi to idzie jeśli ktoś zna jakiś sposób to prosze o napisanie pod tematem.

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

wchodzisz z kolegą na pusty serwer dragon valley on przylatuje heli na lotnisko w b a ty go nawlasz apc

Opublikowano

Jak nie chcesz banana, to usuń tego hacka. Wbijasz na Oman, a tam masz 3 możliwości i to legalne. : Igla na D, Helikoptery/Jety (wymaga umiejętności manualnych), oraz Campienie BTR-ką(według mnie najbardziej opłacalne. Jak masz skilla jak ja, to wyczyścisz przestrzeń powietrzna ze wszystkich jetów/Heli zanim jeszcze wylecą z Lotniskowca(Tak/ Stojąc przy de można zdejmować z lotniskowca) Jak umiesz używać czołgu, to możesz czyścić z A resp jetów od rusków, przez co macie czysto w powietrzu))

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Coś ci się Ahmed pomieszało. Przy De się rozwala Rusków, a przy A to rozwalisz na lotnisku samoloty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...