Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Aktualizacja

dawid7737

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem ściągnąłem na nowo po formacie wr na win7 i po instalacji jak chce włączy gre to game start jest wyblakłe i nie chce zrobic aktualizacji ( pisze now 0/ total -57).Z góry dziękuje za pomoc

Opublikowano

Wyłącz antywirusa, zaporę internetową i wszystkie zbędne, aktywne programy/procesy.

Włącz aktualizację / launcher na nowo :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

bądź otwórz plik version (notatnikiem) który jest w głównym foldku wr i zmniejsz wartosci które są większe niż 0 o 1. czyli jak masz 36 daj na 37.

09071535498836998897.png

Opublikowano

up@

Dla niejasności:

Jak dokonać ręcznej aktualizacji?
1. Uruchom plik HSUpdate.exe, który znajduje się domyślnie w
C:Program FilesGamersFirstWar RockDataHShield
2. Następnie uruchom Run autoup.exe, który znajduje się domyślnie w C:Program FilesGamersFirstWar RockDataHShieldUpdate.

Musicie też dawać rozwiązania jak to zrobić w poście ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ani ręczna aktualizacja hs'a nie pomogła ani cofnięcie up date ..

Mam pytanie gdzie znajde liste blokowanych programów w win7 bo miałem prawie ten sam problem w win8 i chyba właśnie poprzez usunięcie z tej listy zadziałało

Opublikowano

UP@

1. Kliknij ikonę Zablokowane programy startowe w obszarze powiadomień.
  2. Wskaż listę menu Uruchom zablokowany program. W tej lokalizacji wyświetlana jest lista programów i usług, które nie mogą być uruchamiane, ponieważ zostały zablokowane.
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

UP@

1. Kliknij ikonę Zablokowane programy startowe w obszarze powiadomień.
  2. Wskaż listę menu Uruchom zablokowany program. W tej lokalizacji wyświetlana jest lista programów i usług, które nie mogą być uruchamiane, ponieważ zostały zablokowane.

Nie moge znalezc tej ikony zablokowane programy w obszarze powiadomień ,a nawet wyszukac po wpisaniu w starcie..

Opublikowano
Uruchamianie zablokowanego programu
  1. Kliknij prawym przyciskiem myszy ikonę Zablokowane programy grupy Autostart w obszarze powiadomień.

2. Kliknij polecenie Uruchom zablokowany program, a następnie kliknij nazwę programu, który chcesz uruchomić. 18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b_41. Jeśli zostanie wyświetlony monit o hasło administratora lub potwierdzenie, wpisz hasło lub potwierdź.

Tu masz trochę inną wersję, lub też może to Ci pomoze

http://youtu.be/lauK8BY5Zag

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...