Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maszyna z nagrodami.. możliwe ?

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Otóż jestem teraz nad morzem i tam zauważyłem takie automaty "Bulldozer":

bulldozer0.jpg

I teraz tak: Chciałbym wygrać (oj wiele by chciało wygrywać ;)) ale: W takim czymś w ogóle można wygrać?! Bo niby wydaje mi się, że można i nagród troche brakuje ze środka. Zainteresowałem się tym jak zobaczyłem w pewnym takim automacie galaxy SIII :P A może już ktoś grał w to i wygrał? Piszcie.. Bo potem nie chce się nabrać czy coś w tym stylu

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Jak by był tak galaxy s III to bym przyszedł w nocy w młotem i wyjebał tą szybę i go ukradł. To jest pewnie atrapa której nie można wygrać, a jest tylko na wystawie. Możesz tylko wygrać te gówniane śmieci warte mniej niż wydałeś na to.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Są też inne rzeczy :P Ale bardziej mi chodzi o to, czy w to można wygrać. Bo wole wiedzieć niż potem żałować, że tą wydaną kasę mogłem sobie coś lepszego kupić..

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Arab ma racje na wystawie to tylko podpucha , wygrywasz jakieś gówienka tylko .

Tak jak z losami na festynach , masz na wystawie misie itp a wygrywasz jedynie bryloczki i długopisy

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Ja osobiście nigdy nie wiedziałem żeby z tej maszyny ktoś wygrał :D

U mnie w mieście jest pewien sklep handlowy i jest tam bajkoland i przy nim ta maszyna, za każdym razem jak przechodzę koło tej maszyny to zaglądam i wszystko jest a swoim miejscu :D

Są trzy opcje, albo nikt nie gra albo uzupełniają w szybkim tempie albo ta gra robi ludzi w huja.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Ten telefon to atrapa, którą wymienisz sobie w odpowiednim punkcie na prawdziwy. (Jakbyś jakimś cudem go wygrał, oczywiście)

Więc wybijanie szyby nie ma sensu.

Opublikowano

Grałem w to z raz w Realu. Nic wtedy nie wygrałem ;f Ogółem to nie jest fakem, ale jeśli tam jest galaxy, to na pewno nie łatwo go wygrać.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

To fake. Sprzedawcy sami zabierają, dodają, zmieniają pozycje tylko po to, żeby ludzie myśleli, że komuś się udało, więc mi też może ;) Nawet gdybyś miał refleks i jakos utrafił przedmiot- nie spadnie, trzeba go puknąć kilka/naście razy żeby spadł :)

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

To jest fake. Gdzieś tam jest na tym sprzęcie nalepka, że nijak się nie da zdobyć tych rzeczy, tylko coś innego się dostaje (jakieś kuleczki, coś w ten deseń). Dawno to czytałem, więc nie pamiętam dokładnie, w każdym razie nie ma żadnych szans na wygranie iPhone'a z tego. ;)

PS: Jak ktoś się bawił przy tym sprzęcie, to niekiedy rzucały mi się w oczy cygańskie gęby, jak byłem w pobliżu, hehe.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Nie może być fake bo się ktoś doczepić zapewne może. Poza tym z tego co piszą ludziska to już ktoś tam wygrał. A szansa pewnie jest marna ale to już coś innego...

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

To jest fake. Nic nie wygrasz.. Wiem bo starzy kumpeli mają takie coś w barze i sama mówiła że z tego nie wygrasz. A te "braki" w nagrodach. Właściciel wyjmuje je sobie żeby ludzie myśleli że naprawdę ktoś wygrał.

Opublikowano

Też w to kiedyś grałem nagrody też były nawet nawet, gdy poszedłem zobaczyć na drugi dzień czy coś znikło to wszystko było w innym miejscu i 2 rzeczy nie było więc widać że właściciel chyba specialnie zmieniał pozycje żeby ktoś myślał, że idzie na takim czymś wygrać. Dużo ludzi w to grało i żaden przy mnie nie wygrał, ja jedynie co wygrywałem to tone kuleczek z chyba tatuażykami czy czymś.. nie pamiętam już. Jeszcze dodam że jak trafisz idealnie do środka, to ci nie przesunie tego do samego końca, tylko leciutko dotknie i odrazu się wraca, więc jak coś jest ciężkie to za .... tego nie wygrasz.

Opublikowano

Grałem w to na wakacjach, oczywiście nie wygrałem. :( Myślę, że te droższe rzeczy to atrapy, bo muszą na tym jakoś zarabiać.

W Niemczech takie coś widziałem.

AxeePL.png

Opublikowano

Hmm może być fake ale też i prawda. Moja siostra jakieś 3 lata temu często grywała w tego Flippera i przejebała w kilka godzin 300zł, ale następnego dnia grała z 4h i przyniosła ~500zł więc to zależy od szczęścia i od tego czy Ci, którzy to postawili liczyli na wychujanie czy uczciwość :D

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

wydałem 22 złote i wygrałem zegarek, który się zdupcył po tygodniu ;f

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
  • 2 lata później...
Opublikowano

Siema. Otóż jestem teraz nad morzem i tam zauważyłem takie automaty "Bulldozer":

bulldozer0.jpg

I teraz tak: Chciałbym wygrać (oj wiele by chciało wygrywać ;)) ale: W takim czymś w ogóle można wygrać?! Bo niby wydaje mi się, że można i nagród troche brakuje ze środka. Zainteresowałem się tym jak zobaczyłem w pewnym takim automacie galaxy SIII :P A może już ktoś grał w to i wygrał? Piszcie.. Bo potem nie chce się nabrać czy coś w tym stylu 

Wszystko to fake, to że nie ma w niektórych miejscach jest dla ściemy żebyś myślał, że ktoś już wygrał. Nie polecam ogólnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...