Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7.6][Hamchi] HeLL-Server

Minecrafter98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HeLL-Server

Wersja Tibii: 7.6
Nazwa sieci hamachi: HeLL-Server 1
Hasło do sieci: hell
IP: 25.100.185.96
Port: 7171
Mapa: Edited YourOts
Parametry

Procesor: 4.40 GHz 
Ram: 4 GB
Prędkość łącza: 12 mb/s

Raty serwera

Exp:
2850
Loot: 1
Magic level: 1
Skille: 1
Spawn: 1
Strona OTS'a: 25.100.185.26
Team: Laxinishio , VeNoM
Rekrutacja: Offline
Kontakt: GG Laxinisho: 48227485
Dodatkowe informacje: Exp Rate jest równy 2850, lecz może on ulec zmianie na wyższy lub niższy.
Mapa na serwerze to edytowany YourOTS, inaczej mówiąc typowy Mazurski, z małymi poprawkami.
Edytowaniem mapy zajmuję się Ja (Laxinishio) tak jak i stawianiem serwera, VeNoM prawdopodobnie będzie stawiał 

serwer u siebie lecz jeszcze to nie jest pewne w 100%.
VeNoM bardzo dużo mi pomógł jeśli chodzi o config acc jak i trochę z configiem serwera.
Na serwerze dodane są/będą manarune, fast attack, podłoga exp, train, PACC system.
Jeśli chodzi o PACC system to proszę nie kupować pacca poprzez wysyłanie sms na stronie ponieważ ta usługa nie 

działa pod nasz serwer i nie odpowiadam za wysłane sms, jest to usługa z starego serwera, lecz niedługo będzie ona 

włączona i cena tam podana tj. ok. 10zł będzie napewno mniejsza ponieważ jest to przesada, ja myślałem na 1,23 , 

2,48 lub 3,60 nie więcej i będzie to kupno pacc na 100H a narazie pacc można nabyć u mnie tj. Laxinishio, ja 

posiadam na obecną chwile ok 400kodów PACC a cena ich jeszcze jest do ustalenia.
Rozdam również parę kodów dla najlepszych graczy serwera np. pod koniec każdemu miesiąca top 1 lub całej top 3 albo 

nawet top 5, ale to jeszcze wszystko plany które na 90% zrealizujemy.
A i żeby nie było zmartwień że ktoś nie może wejść na acc makera.
Żeby wejść na acc tj. 25.100.185.96 musicie być połączeni do jednej z sieci podanych wyżej.
Jeśli będę widział że zostały 2-5 miejsc wolnych w sieciach będę robił kolejne sieci czyli HeLL-Server 6 hasło hell 

i tak dalej i tak dalej.
Więc to by było na tyle i przepraszam że tak się rozpisałem ale to początek serwera i musiałem dać parę informacji 

żeby nie było nie pewności, po więcej info pisać na hamachi lub na GG:48227485.
Screen z gry:
http://imgur.com/EHMuJU2 
oraz 
http://imgur.com/3pGIyFo

Użyłem generatora by ekipa Mateq'a

Opublikowano

nie dziala :/

24790528697226300755.png

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...