Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Celowniki na mapach zombie.

Stasiob7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich odwiedzających ten temat !

Poszukuję listy (galerii) wszystkich celowników (oprócz automatycznych) dołączonych do broni na mapach ZOMBIE.

Dokładnie chodzi o to , że jeśli wrzucimy jakąś broń do "pack-a-puncha" zostaje ona ulepszona. Niektóre z nich oprócz takiego ulepszenia zyskuja również celownik "reflex".

Celowniki na mapach ZOMBIE znacznie różnią się od tych na multiplayer , a mi akurat się spodobały i chciałbym stać się szczęśliwym posiadaczem ich listy ^_^ .

Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję za zdjęcia !

(NIŻEJ PRZYKŁAD, przepraszam za jakość)

post-986567-0-81693600-1375562201_thumb.jpg

*Jestem nowym użytkownikiem forum i z góry przepraszam za jakiekolwiek błędy , które popełniłem *

Opublikowano

Chodzi Ci o nazwy poszczególnych "znaczków" ? Nie wiem czy nazywa się to konkretnie. Jedynie można zobaczyć na multi, bo któreś się powtarzają.

Opublikowano

REFLEX

EOTech

ACOG

Optyka hybrydowa

Celowniki DLC

Są to wszystkie celowniki dostępne w trybie multi. Mam nadzieję, że Ci się przyda. Do zombie niestety nie znalazłem ale kilka jest też na zombie.

Opublikowano

@up No sorry ale w BO2 masz tylko 2-3 inne (4-6) Jak kolory tego samego celownika wliczać, no ale ok masz tu jeden mój stary screen

post-230833-0-67738600-1375900993_thumb.jpg

Gdzieś był jeszcze koń (i to jest nawet Ester Egg bo jakiś tam pracownik ma taki znak czy coś)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...