Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto ?

wasylxdd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zastanawiam się nad pobraniem tejże gry. I mam kilka pytań o nią.

1) Ogólnie patrząc na całą rozgrywkę głównym dochodem doświadczenia niezbędnego do levelowania są questy czy "mordowanie tysięcy mobów" ?

2) Słyszałem , że wszystkiego z is można się dorobić nie wydając ani złotówki czy to prawda ?

3) Który serwer "zamieszkuje" najwięcej naszych rodaków ?

4) Są jakieś dungeony/instancje low lvl-owe na które możemy się zapisać przez np. jak to w WoW-ie jest Dungeon Findera?

5) No i ogólnie czy warto zagrać?:)

Narazie to tyle ;)

Dzięki za odpowiedzi.

Opublikowano

Witam.

1) Ogólnie patrząc na całą rozgrywkę głównym dochodem doświadczenia niezbędnego do levelowania są questy czy "mordowanie tysięcy mobów" ?

2) Słyszałem , że wszystkiego z is można się dorobić nie wydając ani złotówki czy to prawda ?

4) Są jakieś dungeony/instancje low lvl-owe na które możemy się zapisać przez np. jak to w WoW-ie jest Dungeon Findera?

5) No i ogólnie czy warto zagrać? :)

Narazie to tyle ;)

Dzięki za odpowiedzi.

1 - Cały czas są questy, np pozbieraj strzały , czy tam rozpal ognisko, również są misje gdzie trzeba np zabić 10 moobków.

2 - Oczywiście, że tak są takie specjalnie diamenty , które można zdobyć w grze ogólnie handluje się nimi i nawet możemy je wymienić za zeny (waluta item shop)

http://www.mpcforum.pl/topic/1006423-tut-zarabianie-diamentow-astralnych/

3 - Dragon

4 - Praktycznie co poziom jest nowy Dungeon które przychodzimy w formie questa.

5 - tak warto ;)

xD 

Opublikowano

Hmm ale chwilę zajmie mi pobranie , gdyż mam modem z limitem :D

Musisz sprawdzić jaki masz limit, bo w grze jest wbudowany patcher który pobiera pliki jak wchodzisz na nowe lokalizację , dungeony etc.

xD 

Opublikowano

To spoko;)

Bo i tak kupię nocny transfer nielimitowany to będę ściągał :D

A ten patcher raczej na raz nie pobierze 2gb ?xD

Opublikowano

To spoko;)

Bo i tak kupię nocny transfer nielimitowany to będę ściągał :D

A ten patcher raczej na raz nie pobierze 2gb ? xD

Pewnie ze nie, po parę mb max pobiera. Mój Klient waży teraz 6,5 gb a byłem praktycznie na wszystkich lokalizacjach.

xD 

Opublikowano

to takie patchowanie jest niegroźne dla mnie :D

a w razie czego mogę cb pytać o grę ?;p Ale pewnie za tydzien bo nad jezioro wyjeżdżam jutro :-)

Opublikowano

Witam.

5) No i ogólnie czy warto zagrać? :)

Narazie to tyle ;)

Dzięki za odpowiedzi.

1. Ogólnie NW polega na samych questach.

2. Dobrze słyszałeś.

3. Dragon

4. Tak

5. To już od ciebie zależy, czego oczekujesz od tej gry.

Opublikowano

to takie patchowanie jest niegroźne dla mnie :D

a w razie czego mogę cb pytać o grę ?;p Ale pewnie za tydzien bo nad jezioro wyjeżdżam jutro :-)

Oczywiście , że możesz jak nie w temacie to na pw lub gg zapraszam jestem praktycznie 24/h dostępny.

xD 

Opublikowano

Jezeli masz limit to masz lipe:)

Bo czasami wchodza nowe aktualizacje , nawet jak ci sie mapa laduje to jakies nowe pliki sie pobieraja

Pozdrawiam.

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

Jezeli masz limit to masz lipe:)

Bo czasami wchodza nowe aktualizacje , nawet jak ci sie mapa laduje to jakies nowe pliki sie pobieraja

Pozdrawiam.

No fakt , bardzo często są nowości praktycznie co tydzień , a czasami nawet po 500 mb patcher pobiera, ale ten normalny. (nie w grze)

xD 

Opublikowano

W Neverwinter opłaca się grać, gierka bardzo przyjemna graficznie i z misjami nie ma problemów, same ciekawe questy i dość szybko się je wykonuje. Kasę można zdobyć na kilka sposobów i plusem jest to, że nie musisz inwestować w Item Shop, żeby mieć klasę i poziom.

Tylko z tym internetem nie będzie lekko, bo limitowane transfery zawsze sprawiały problem przy pobieraniu/patchowaniu gier.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeżeli miesięczne akualizacje w sumie nie będą zajmowały ponad 2gb to nie ma problemu ;) A nie sądzę , żeby aż tyle cały czas dodawali nowości .

Opublikowano

Jeżeli miesięczne akualizacje w sumie nie będą zajmowały ponad 2gb to nie ma problemu ;) A nie sądzę , żeby aż tyle cały czas dodawali nowości .

To wszystko zależne jest od gry, mogą dojść do 3 GB nawet.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

no 3gb to w sumie też nie problem :D

W takim razie można zamknąć temat. W razie czego będę pisał do cb GordOnix :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...