Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Zakończenie Bleacha

KaKa~Pr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Oglądałem kiedyś Bleach'a do bodajże 200 odc. potem porzuciłem gdyż zabrakło mi czasu. Aktualnie nie mam zamiaru nadrabiać, a widzę, że już nie leci więc chciałbym się spytać jak się skończyło to anime? co się stało z Ichigo i resztą bohaterów.
Dodatkowo chciałbym spytać czy maja zamiar wznowić bleacha.
dzieki

Opublikowano

Prawdopodobnie wznowią, bo to jeden z popularniejszych shounenów u gimbów, chociaż najgorszy z tasiemców.

chętnie usłyszę twoje argumenty dot. Bleacha jako najgorszego z tasiemców. Wal śmiało, "gimbie"

@TOP

podobno mają wznowić, ale nic nie jest pewnie. Manga jest dużo do przodu i nadal nie wznawiają, jak dla mnie 50/50

Opublikowano

Duzo bylo juz plotek o tym, ze wznowia, ale nie wznowili do teraz, dotad nie bylo zadnych ofiacjalnych informacji, woec musimy po prostu ppczekac, moze bedzie 2 sezon a moze nie.

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Mają wznawiać, Tite Kubo podawał informację że razem ze studiem mają to w planach. A co do zakończenia to zapraszam do spoilera.

Ichigo stracił moce shinigami po walce z Aizenem, potem pierwszy zastępczy shinigami pomógł mu obudzić w sobie swoje skryte moce shinigami, walczyli ze sobą (Ichigo vs Ginjo(pierwszy zastepczy shinigami)) Ichigo wygrał, a w między czasie przyszło paru z Soul Society (Renji, Rukia, Kenpachi, Byakuya, Ikkaku i chyba tyle) i oklepali z palcem w dupie pionków tego Ginjo. Mniej więcej tak to wyglądało.

Jednak mimo wszystko polecam dokończyć bo to jedna z najlepszych(wg. mnie) serii.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

chętnie usłyszę twoje argumenty dot. Bleacha jako najgorszego z tasiemców. Wal śmiało, "gimbie"

@TOP

podobno mają wznowić, ale nic nie jest pewnie. Manga jest dużo do przodu i nadal nie wznawiają, jak dla mnie 50/50

Groźna fanboy bleach'a wykryty. xD Gnije z takich ludzi.

Dobrze, jak już tak bardzo tego chcesz. Pierw może zacznę od pozytywnych stron, nie dużo tego, ale tak będzie łatwiej. Przy początkowych odcinkach anime dawało całkiem nieźle radę jeżeli porównujemy je do innych shounenów. Co prawda odstawało, jednak ogólnie koncept fabuły był całkiem interesujący. Myślałem, że seria będzie podobna do one piece, im dalej tym lepiej, gdy twórca one piece miał pewność że jego manga nie zostanie ściągnięta zaczął eksperymentować. Jak widać wyszło to całkiem na dobre, tym bardziej dla anime. Niestety przy bleach'u było odwrotnie, pierwsze około 60 odcinków było zadowalające, a później szok, 50 odcinków filerów. Od tego momentu było coraz gorzej, sam się dziwie jakim cudem wytrzymałem te ponad 300 odcinków. Filery to było kompletne nieporozumienie, widać było gołym okiem jak bardzo odstawały od mangi. Oh, zapomniałem, miałem zacząć od pozytywnych aspektów. Hmm...Jedyne co mogę jeszcze względnie pochwalić to dosyć interesujące postacie, co prawda wraz z postępem mangi pojawiały się tylko sztampowe i oklepane, no ale cóż, miałem na myśli sam początek. Teraz czas na najgorszą część, fabułę. Jak już wspomniałem pomysł był całkiem ciekawy i miał całkiem duży potencjał, w pewnym momencie to się przeradza w będę-cię-bił-póki-nie-umrzesz-aby-chronić-swoich-bliskich. Przeważnie ich walki trwają parę odcinków, przy czym 1/2 odcinka gadają w czasie walki, aby później pojawiło się pokonam-cię-z-moimi-super-ukrytymi-umiejętnościami. Rozumiem, że to ma być typowy shounen, ale litości, wszystko spowadza się do walki głównego bohatera z głównym czarnym charakterem, nigdy żaden art inaczej się nie skończył. Nigdy konflikt nie został zażegnany w inny sposób...Serio, autor mangi powinien się uczyć od innych, bo nie wiem jak wam, ale po tych 150 odcinkach zaczęło mi się to nudzić. Nie, więcej mi się nie chce pisać. Nawet z tym nie diluj, bo sam nie jestem w stanie uwierzyć, że ta manga nie została jeszcze ściągnięta.

hunter x hunter > one piece > naruto = dragon ball > guwno > bleach

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...